Lojistik
Giriş Tarihi : 20-04-2017 14:08   Güncelleme : 20-04-2017 14:08

Borusan, Raben'le çalışacak

Borusan Lojistik Avrupa’nın önde gelen lojistik şirketlerinden Raben Group ile iş birliği yapmaya karar verdi. Merkezi Almanya’nın Nürnberg kentinde bulunan Raben Group, Avrupa çapında 26 noktada hizmet veriyor.

Borusan, Raben'le çalışacak

İstanbul, İzmir, Bursa ve Mersin’de tesisleri bulunan Borusan Lojistik, anlaşma çerçevesinde Raben Group ile düzenli doğrudan seferler gerçekleştirecek. Borusan Lojistik, bu sayede başta Almanya olmak üzere Türkiye – Avrupa arasında uluslararası kara nakliyede hızlı bir büyüme elde etmeyi hedefliyor.

İş birliğine yönelik bir açıklama yapan Borusan Lojistik Genel Müdürü İbrahim Dölen, kendileri ile aynı vizyona sahip olan Raben Group ile yaptıkları anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dölen, şunları söyledi: "Geçtiğimiz günlerde Almanya, Fransa, Hollanda ve İspanya’daki iş ortağımız olan Rhenus Logistics’le karşılıklı mutabık kalarak ilişkimizi sonlandırmaya karar vermiştik. Şimdi yeni iş birlikleriyle işimizi büyütmeye devam ediyoruz. Bundan sonra da yolumuza bizim vizyonumuza sahip, müşteri beklentilerimizi karşılayabilecek, bugüne kadar ğu gibi bundan sonra da Borusan Lojistik müşterilerine fayda sağlayacak Raben Group ile devam edeceğiz. Bu iş birliğinin herkes için verimli olmasını diliyorum.”