Teslimatlar
Giriş Tarihi : 20-04-2017 15:23   Güncelleme : 20-04-2017 15:23

Efatur, 100 adet Crafter aldı

Taşımacılık sektöründe 40 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Efatur, 2017 yılında araç filosunu Volkswagen Crafter ile güçlendirdi. Firma, siparişini verdiği 100 adet Volkswagen Crafter'ın ilk partisi olan 44'ünü teslim aldı.

Efatur, 100 adet Crafter aldı

Öğrenci, personel taşımacılığı, operasyonel kiralama ve transfer hizmetlerinde faaliyet gösteren Efatur'un Volkswagen Ticari Araç ile olan işbirliği yeni alımla daha da güçlendi. Satışı yapılan araçlardan 44'ü, Efatur’un Kurtköy şubesinde düzenlenen törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Volkswagen Ticari Araç Satış Müdürü Taner Kozlan, Efatur Yönetim Kurulu Başkanı Emin Altunç ve Genel Müdür Kayhan Yılmazer ile iki şirket yetkilileri katıldı.

İHTİYACA GÖRE ÇÖZÜM

Volkswagen Ticari Araç Satış Müdürü Taner Kozlan, yeni teslimatlarla Crafter modelinin ticari araç pazarındaki etkinliğini artırdıklarını söyledi. Volkswagen'in sektörün öncü firmaları tarafından tercih edildiğinin altını çizen Taner Kozlan, şöyle devam etti: “Bunun temel nedeni sektörün ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verecek donanım ve kalitede model ve hizmetleri sunuyor olmamız. Efatur ile geçmişten gelen işbirliğimizi 2017’de de yeni Crafter teslimatları ile devam ettiriyoruz. Crafter, her sektörden farklı ihtiyaçlara uygun olarak tasarlandı. Bu anlamda Crafter, servis, okul, turizm taşımacılığında Efatur’un en iyi çözüm ortağı.”

GÜVENLİK, KONFOR VE DÜŞÜK YAKIT

Efatur Genel Müdürü Kayhan Yılmazer'da şirket olarak en çok önem verdikleri konunun yolcularının güvenliği ve konforu ğunu, bunun da Volkswagen Ticari Araç modellerini seçmelerindeki en belirleyici kriter arasında yer aldığını söyledi. Yılmazer, “Volkswagen Crafter modelini yakından takip ediyoruz. Crafter’ın yolcularına sunduğu güvenlik ve konfor, segment standartlarının üstünde. Ayrıca düşük yakıt tüketimleri ve işletim maliyetlerini de göz önüne aldığımızda, bizim için Volkswagen Ticari Araç’ı seçmek, çok doğru bir karar ” diye konuştu.