Treyler
Giriş Tarihi : 27-04-2017 14:03   Güncelleme : 27-04-2017 14:03

Tırsan lojistik fuarında

Türkiye treyler sektörünün lideri Tırsan, Kässbohrer markasıyla Münih’te gerçekleşecek olan Transport Logistics Fuarında Hall B5 Stand 221/322’de yerini alacak. Tırsan, fuarda lojistik firmalarının; verimlilik, sürdürülebilirlik ve çevrecilik özelliklerine destek sağlayacak Kässbohrer Hafif Tenteli Perdeli Maxima K.SCL X+ ürününü FGL 706/3 açık alanda sergileyecek.

Tırsan lojistik fuarında

Lojistik sektörünün bir araya geldiği Transport Logistics Fuarı 9-12 Mayıs tarihleri arasında Münih’te yapılacak. 2014 yılından bugüne VSL Verband, Spedition ve Logistik’in Kuzey Ren-Vestfalya eyaleti derneğinin üyesi olan Kässbohrer markası, şimdide VSL Baden-Wüttemberg eyaleti derneğine de üye . Transport Logistics fuarına, VSL Derneği ve Heilbroon Üniversitesi iş birliğinde katılımda bulunacak olan Tırsan, müşterilerini ve lojistik firmalarının yetkililerini standında ağırlayacak.

Lojistik sektöründeki yeni trendlerin belirlendiği, lojistiğin gelecekteki yol haritasının çizildiği, firmaların ürün ve hizmetlerinin ziyaretçilere anlatılacağı bu fuarda; markalar son teknoloji ürünlerini de tanıtacak. Kässbohrer K.SCL X+ 5.600 kg’lık ağırlığı ile yakıt tüketimini minimum seviyeye indirirken CO2 emisyon tasarrufu sağlamaktadır. 150 mm'lik deveboynu yüksekliği sayesinde 2,700 mm'lik iç yüksekliğe sahip olan K.SCLX+ isteğe bağlı olarak tavan kaldırma opsiyonu ile de müşterilerine çözüm ortağı olmaktadır. Özellikle içecek taşımacılığı yapan nakliye firmaları tarafından öncelikli olarak tercih edilen K.SCLX+ aracı, DIN EN 12642 Code XL, Daimler 9.5 Otomotiv, VDI 2700 Satır 12’ye göre İçecek ve fıçı bira taşımacılığı sertifikaları ile birlikte tüm yük güvenliği sertifikalarına sahiptir.