Treyler
Giriş Tarihi : 28-04-2017 19:32   Güncelleme : 28-04-2017 19:32

Krone Mersin’de güçleniyor

Almanya’nın lider treyler üreticisi Krone, satış sonrası yapılanmasını hız kesmeden sürdürüyor. Krone Türkiye son olarak lojistik sektörünün önemli merkezlerinden olan Mersin’de yeni bir işbirliğine imza attı. Mersin’in tecrübeli bakım onarım servisi SRD Treyler, bundan böyle Krone’nin yetkili servisi olarak hizmet verecek.

Krone Mersin’de güçleniyor

Türkiye’de iki üretim tesisi bulunan Almanya treyler üreticilerinden olan Krone, ülke genelindeki yapılanmasına tüm hızıyla devam ediyor. Satış sonrası yapılanmasına aralıksız bir şekilde devam eden Krone Türkiye, son olarak Mersin’de yetkili servis açılışı yaptı. Krone Türkiye ve Mersinli SRD Treyler işbirliği ile kurulan Krone Yetkili Servisi, Krone Türkiye CEO’su Rıza Akgün, Krone Türkiye Satış Müdürü Ömürden Özacar ve Krone Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Mehmet Dinçer, Krone Bölge Satış Yöneticisi Selçuk Akdöner, SRD Treyler firma ortakları Serdar Geliş ve Nuri Geliş’in katıldığı törenle açıldı.

Mersin’in önde gelen treyler bakım onarım servisi SRD Treyler, bundan böyle Krone’nin yetkili servisi olarak hizmet verecek. 28 yıllık treyler bakım tecrübesiyle dikkat çeken SRD Treyler, 1800 metrekaresi kapalı olmak üzere 4400 metrekarelik bir alanda hizmet veriyor. Ağırlıklı olarak frigorifik treylerlerin bakım ve onarımını üstlenen SRD, yılda ortalama 500 frigorifik aracı elden geçiriyor.

HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

SRD Treyler’in tesislerinde yapılan açılış töreninde söz alan Krone Türkiye CEO’su Rıza Akgün, tüm Türkiye genelinde satış sonrası servis hizmet ağlarını mümkün ğu kadar kısa süre içerisinde genişletmeyi hedeflediklerini belirtti. Akgün, “Bu hedeflerimiz doğrultusunda ülkemizin hem yurt içi hem de yurt dışı taşımacılığında en önemli lojistik noktalarından biri olan Mersin’de yetkili servis anlaşması yapmak önceliklerimiz arasındaydı. Şu anda Türkiye genelinde 32 noktada yetkili servisimiz bulunuyor. Ve bu sayıyı her geçen gün büyütüyoruz. Ayrıca hayata geçirdiğimiz 7/24 Bilgi Hattından da tüm kullanıcılarımız yararlanıyor. Krone müşterisi, yolda herhangi bir sorunla karşılaştığında ister yurt içinde olsun ister yurt dışında hattımızı arayarak destek alabiliyor” diye konuştu.