Teslimatlar
Giriş Tarihi : 05-05-2017 15:50   Güncelleme : 05-05-2017 15:50

Turizm'de ilk Tourliner, Sümer Seyahat'in

Turizm taşımacılık sektörünün köklü firmalarından Sümer Seyahat, 2017 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Man'dan yaptı. Firma, siparişini verdiği 2+2 oturma düzenine sahip Neoplan Yeni Tourliner'ı tanıtımın ardından teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Turizm'de ilk Tourliner, Sümer Seyahat'in

Sümer Seyahat'e satışı yapılan tanıtım otobüsü, firmanın İstanbul Beşiktaş'ta bulunan merkezinde düzenlenen tören ile firmaya teslim edildi. Sümer Seyahat, Yönetim Kurulu Başkanı Sümer Yığcı'nın ev sahipliğinde yapılan araç teslim törenine Man Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ile firma yetkilileri katıldı.

Sümer Yığcı, "Yeni Tourliner da tasarımının yanısıra, yakıt tasarrufu ve işletme giderleri gibi birçok noktada çıta çok yukarılara taşıdı. Man ile uzun yıllardır devam eden ticari ilişkilerimizi ve dostluğumuzu, Yeni Tourliner ile devam ettirmenin mutluluk ve gururunu bir arada yaşıyoruz. Yeni Tourliner’ı  ilk gördüğümüz anda, almaya karar verdik. Yeni araçların tanıtımı yapıldıktan sonra Turizm firmaları arasında filosuna dahil eden ilk bizim firmamız ” .

Man Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Üretim bandından çıkan ilk 2+2 Yeni Tourliner’ı, Turizm Taşımacılığı sektörünün köklü firması Sümer Seyahat’e teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Firmalarımız arasındaki uzun yıllara dayanan dostluk ve işbirliği, üretilen ilk 2+2 nin henüz hemen lansman da satılıp, Sümer Seyahat’e teslim edilmesine sebep . Yeni Tourliner, hem yolcular, hem kaptanlar, hem de işletmeler için en ideal avantajları bir arada sunuyor.”