Teslimatlar
Giriş Tarihi : 12-05-2017 14:38   Güncelleme : 12-05-2017 14:38

Güven ve Temsa

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Düzce Güven Kooperatifi, 2017 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Temsa'dan yana kullandı. 2 adet Prestij SX midibüs alımı yapan Kooperatif, yıl sonuna kadar Temsa markalı araç sayısını 18'e çıkartmayı hedefliyor.

Güven  ve Temsa

Temsa'nın İzmir bayii Yaşaroğlu Otomotiv tarafından Düzce Güven Kooperatifi'ne satışı yapılan araçlar, Düzce Terminali'nde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Düzce Güven Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeleri Cihan Gülaçlı ve Hüseyin Öztürk, Kooperatif Müdürü Hikmet Küçük ile Temsa Bölge Satış yöneticisi Sonat Demirci katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Yaşaroğlu Otomotiv'den ise Haldun Etteyin de hazır bulundu.

HER ZAMAN KALİTELİ HİZMET

Herdaim müşteri memnuniyetini önde tutup, kaliteli hizmet vermek için çalışmalar yaptıklarını dile getiren Kooperatifi Müdürü Hikmet Küçük şöyle konuştu: “Yolcularımıza her en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Onların güvenliği, konforu ve memnuniyeti bizler için çok önemli. Bu sebeple bizimle aynı özeni ve hassasiyeti taşıyan Temsa ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. İş ortağımız Temsa'dan 2 adet Prestij aracı teslim aldık. Kısa bir süre önce de 6 adet Safir, 2 adet Maraton aracını bünyemize katmıştık. Bu sayıyı yıl sonuna kadar 18’e çıkartmayı planlıyoruz.”

İŞLETMELERİN GÖZDESİ

Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci ise Prestij SX araçların sahip ğu işletme avantajlarına dikkat çekti. İlk alımdan itibaren kullanıcısına ciddi anlamda kazanç elde ettirdiğinin altını çizen Demirci, bu nedenle de firmaların öncelikli tercihi ğunu söyledi. Sonat Demirci, “Prestij SX taşımacılık alanında işletme sürecinde yaşattığı avantajlarla  kullanıcılarının yüzünü güldürüyor.  Prestij SX araçların da Düzce Güven Kooperatifi’ne hayırlı uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” .