Teslimatlar
Giriş Tarihi : 24-05-2017 13:48   Güncelleme : 24-05-2017 13:48

Yolcu istedi Kamil Koç Temsa aldı

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün köklü firmalarından Kamil Koç, 2017 yılı otobüs yatırım programı dahilinde tercihini yine Temsa'dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 2+1 koltuk düzenine sahip 40 adet Safir Safir Plus VIP otobüsü teslim alarak filosunu büyüttü. Operasyon Direktörü Çağatay Kepek, "Yolcularımız Safir'de rahatlığı buldu, bizde filomuzu Temsa ile büyütüyoruz" dedi.

Yolcu istedi Kamil Koç Temsa aldı

Temsa ilk defa Kamil Koç'un filosuna 2012 yılında bir adet test otobüsü ile girdi. Güvenlik ve konforuyla kendini kanıtlayan Temsa otobüsleri, ilerleyen yıllarda Kamil Koç'un filosunda yerini sağlamlaştırdı. Son alımla birlikte Temsa'nın Kamil Koç'un filosundaki otobüs sayısı 208'e çıktı. Firmanın filosundaki öz mal aracı ise 320 .

Temsa tarafından direk Kamil Koç'a yapılan 40 adet Safir Plus, Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Kamil Koç'tan Operasyon Direktörü Çağatay Kepek, Filo Yönetim Müdürü Ömer Tunca ve Kurumsal İletişim Müdürü Hakan Al katıldı. Törende Temsa'dan ise Satış Müdürü Murat Anıl, Bölge Satış Müdürü Baybars Dağ, Satış Yöneticisi Sonat Demirci ve Kurumsal İletişim Müdürü Ebru Ersan hazır bulundu.

BİZ MEMUN YOLCU MEMNUN

Yıl içerisinde hedeflerinin 19 milyon yolcu taşıması ğunu açıklayan Operasyon Direktörü Çağatay Kepek, bunun içinde gerekli tüm yatırımları yaptıklarını ifade etti. Temsa markalı otobüsleri almalarındaki en büyük etkenin yolcu faktörü ğunun altını çizen Çağatay Kepek, "Filomuza ilk defa test otobüsü girdiğinde temkinli davranmıştık. Ankara hattında bize verdikleri test otobüsüyle 6 bin yolcu taşıdık. Bu yolcularımız arasında bir anket yaptık. Anket sonucunu görünce çok şaşırdık. Bir yolcu hariç ı Temsa markalı otobüsten memnun kaldıklarını dile getirdi. Buda bize referans ve o tarihten beri her yıl düzenli olarak yatırımlarımızı Temsa markalı araçlara yapıyoruz. Temsa markalı araçların güven ve konforuyla birlikte bu yılki hedefimiz 19 milyon yolcu taşımacılığı gerçekleştirmek. 40 adet özmal otobüs yatırımı yaptık, ve yıl içerisinde yine Temsa'dan alımlarımız olacak. Şuanda yeni alımlar için Otobüs Satış Müdürü Murat Anıl ile konuşmaya başladık" .

BİRLİKTE BÜYÜYORUZ

Temsa Satış Müdürü Murat Anıl ise konuya ilişkin şöyle konuştu: "Kamil Koç, yıllardır sektörde öncü olan bir firmamızdır. Kamil Koç bizimle, biz Kamil Koç'la büyüyoruz. Sahadan gelen bilgiler doğrultusunda sürekli otobüsümüzü geliştiriyoruz. Her müşterimizi dinliyor ve onların istekleri doğrultusunda üretim yapıyoruz. 2012 yılında Kamil Koç'a ilk otobüsü verdiğimizde, onların memnun kalması, bizi de mutlu etti. Firmalar aldığımız geri dönüşümleri Ar-Ge ekibimize ilettik ve bugün daha konforlu bir otobüs ile rakiplerimizden bir adım öndeyiz. Kamil Koç gibi bir firmaya hizmet vermek kolay değil, hele bunun sürdürülebilir olması hiç kolay değildir. Şuanda filonun yüzde 70'i Temsa markalı otobüslerden oluşturuyor. Kullanıcıya sağladığı avantajlardan dolayı bizi tercih etmelerinin keyfini yaşıyoruz. Bu alış-verişin artarak devam edeceğini ümit ediyoruz. Çünkü ürün artık Türkiye pazarına bakıldığında en çok satan otobüs unvanına sahip . 2+1 segmentinde müşteri ihtiyaçlarına cevap veriyor. Kullanıcı ihtiyaçlarına cevap veriyor. Bu anlamda her iyi ürün değiştirilmez, geliştirilir mantığıyla ürünümüzü geliştirdik ve kullanıcılarımızın hizmetine sunduk. Ben alınan yeni otobüslerin Kamil Koç ailesine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.