Güncel Haber
Giriş Tarihi : 29-05-2017 11:21   Güncelleme : 29-05-2017 11:21

Bandag 60 yaşında

Brisa’nın lastik kaplama markası Bandag, 60'ıncı kuruluş yılını kutluyor. Bridgestone çatısı altında 6 kıtada lastik kaplama hizmeti veren Bandag, 60'ıncı yılında “Daha İyisi için” sloganı ve yeni bir logo ile dünya çapında bilinirliğini artırmaya hazırlanıyor.

Bandag 60 yaşında

Bandag’ın 60'ıncı yılında lastik kaplama segmentini canlandırmak ve müşterileri için yenilikçi ve sürdürülebilir bir iş çözümü olarak sektördeki varlığını güçlendirmek üzere faaliyetlerine hız verdiğini ifade eden Brisa Ticari Ürünler Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Egemen Atış “Lastik kaplama sektörünün gelişmesi için en önemli unsur kalite. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz önemli Ar-Ge ve üretim çalışmaları, yüksek kalite standartları ve uygun maliyetli çözümlerle ürün ömrünü uzatıyor, müşterilerimizin giderek daha rekabetçi hale gelen bir pazarda en iyi fiyat-fayda dengesini elde etmelerine yardımcı oluyoruz" .

"Bandag hizmetleri sayesinde dünyamız için de önemli bir değer sunuyoruz" diyen Egemen Atış, şöyle devam etti: "Bandag, 1957 yılından bu yana dünya çapında 300 milyon lastiği atık olmaktan kurtardı ve 15 milyar litre petrol tasarrufu sağladı. Türkiye pazarında ise ticari lastik müşterilerinin kaplama kullanım yüzdesi yüzde 25’e ulaşırken, kaplanan her 3 lastikten biri Brisa’nın imzasını taşıyor. Bandag ile bu değeri artırma gayesindeyiz ve yeni kurumsal kimliğimizin de işaret ettiği üzere pazara daha iyisini sunmak için üretim sözü veriyoruz. Tüm müşterilerimizin yolculuklarının emniyetli, verimli ve çevreci bir şekilde devam etmesi için çalışmaya devam edeceğiz.”