Teslimatlar
Giriş Tarihi : 29-05-2017 12:15   Güncelleme : 29-05-2017 12:15

Adıyaman Ünal Maraton aldı

Şehirlerarası karayolu yolcu taşımacılığında 2+1 otobüs yatırımında Temsa ürünleri öncelikli tercih sebebi olmaya devam ediyor. Adıyaman Ünal Turizm’de tercihini Temsa'dan yana kullandı. Fidma, siparişini verdiği 8 adet 2+1 Maraton VIP otobüsünü teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Adıyaman Ünal Maraton aldı

Adıyaman Ünal Turizm'e satışı yapılan otobüsler, düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine; Adıyaman Ünal Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Sönmüş, Firma ortağı ve Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Ahmet Taş, Genel Müdürü Cengiz Koca, Bireysel Otobüsçü Bekir Aktoprak ve firma  yetkilisi Cumali Akpolat, katıldı. Törende Temsa'dan ise Satış Müdürü Murat Anıl, Bölge Satış Müdürü Baybars Dağ ve Bölge Satış Yöneticisi Fırat Bakır hazır bulundu.

YATIRIMLAR 2+1 OTOBÜSE

Şu anda 40 ili Adıyaman ile buluşturduğuna açıklayan Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Sönmüş, 8 adetlik 2+1 Maraton VIP yatırımı ile müşterilerine daha konforlu seyahat imkanı verecekleri için mutlu klarını belirtti. Yolcuların seyahatlerinde artık özellikle 2+1 koltuklara sahip otobüsleri tercih ettiğini belirten Sönmüş, “Yolcular yazıhanede bankoya yanaşıp, bilet alırken aracın 2+1 olup olmadığını soruyor. Yolcu hem konforunu hem de cebini düşünüyor, biz de bu doğrultu da 2+1 otobüs yatırımlarımıza devam ediyoruz” .

İŞLETMECİ DE YOLCU DA KAZANIYOR

Temsa Satış Müdürü Murat Anıl ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Adıyaman Ünal Turizm yetkilileri seçimlerini son iki yıldır Temsa yönünde yapıyor. Yolcular seyahat sürecinde 2+1 koltuklu aracı tercih ediyor. Yolcu, konforlu koltuk, sağlıklı bir klima, multi medya sistemleri olsun istiyor. Bunlar Maraton’da fazlasıyla mevcut. İşletmeci az yaksın, ilk yatırım maliyeti uygun olsun, servisi bol, yedek parçası bol olsun istiyor. Bütün bunlar birleştiğinde başarımız her geçen sene katlanarak artıyor.”