Güncel Haber
Giriş Tarihi : 02-06-2017 12:32   Güncelleme : 02-06-2017 12:32

Unutma trafik hayattır

Doğuş Otomotiv’in, kurumsal sorumluluk platformu Trafik Hayattır’ın trafik güvenliği konusunda kamuoyunda farkındalığı artırmak ve araç içinde çocuk güvenliği hakkında bilinçlendirmek adına yürüttüğü Trafikte Çocuk Güvenliği projesi, Altın Pusula Ödülü’ne layık görüldü.

Unutma trafik hayattır

Doğuş Otomotiv’in 2004 yılından itibaren toplumun tüm kesimlerinde trafik güvenliği bilincini artırmak amacıyla yürüttüğü Trafik Hayattır! kurumsal sorumluluk platformu, 16'ncı Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri’nden ödülle döndü. Trafik Hayattır! kapsamında yürütülen Trafikte Çocuk Güvenliği  projesi Altın Pusula ödülünü almaya hak kazandı.

Trafik Hayattır platformu trafik güvenliği konusunda toplumda pozitif kültür dönüşümü yaratmak amacıyla toplumun her kesimine hitap eden farkındalık projeleri gerçekleştiriyor. Bu projeler kapsamında 2016 yılında Trafikte Çocuk Güvenliği projesi hayata geçirildi. Projeyle özellikle çocuklu ailelerin, araçta çocuklarının güvenliğini sağlama konusunda bilinçlenmeleri amaçlanıyor. Projeye, İngiltere Loughbourgh Üniversitesi’nden araçta hamile kadın ve çocuk güvenliği ile ilgili önemli araştırmalar yapan Prof. Dr. Serpil Acar ve Prof. Dr. Memiş Acar ile psikolojik danışma ve rehberlik alanındaki çalışmalarıyla tanınan Prof. Dr. Üstün Dökmen danışman olarak destek veriyor.