Otomotiv
Giriş Tarihi : 09-06-2017 14:54   Güncelleme : 09-06-2017 14:54

Yaşaroğlu ile Temsa istihdamı arttırdı

Otomotiv sektöründe 35 yıllık geçmişe sahip Yaşaroğlu Otomotiv, Temsa ailesine katıldı. Yaşaroğlu Otomotiv Genel Müdürü Yaşar Özkan, yıl sonuna kadar 350 adet araç satışı gerçekleştireceklerini açıkladı. Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, "Yeni bayiimiz ile birlikte fabrikamızda 70 kişilik yeni istihdam sağladık. Üretim kapasitemiz yüzde 20 arttı" dedi.

Yaşaroğlu ile Temsa istihdamı arttırdı

Temsa, Yaşaroğlu Otomotiv ile bayii ağını güçlendirdi. 3 kuşaktır otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Yaşaroğlu Otomotiv, İzmir ve Ankara bölgesinde Temsa Prestij araçlarının satışını gerçekleştirecek. Yaşaroğlu Otomotiv'in İzmir showroomu düzenlenen törenle hizmete girdi.  Yaşaroğlu Otomotiv Genel Müdürü Yaşar Özkan'ın ev sahipliğini yaptığı etkinliğe Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Satış Direktörü Murat Anıl, Satış Müdürü Baybars Dağ, Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim ve Kurumsal İletişim Müdürü Ebru Ersan katıldı.

TEMSA ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜ

"Yaşaroğlu'nun bize katılmasıyla birlikte artık Temsa ailesi kendini daha güçlü hissediyor" diyen Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, şöyle konuştu: "Yaşaroğlu Otomotiv tanınan, güvenilir ve müşterileri tarafından da itibar gören bir firmadır. Dolayısıyla onların Temsa ailesine katılması, bize gurur verdi. Yılların tecrübesinin yanında müşterileri tarafından da itibar gören bu firmamız, bundan sonra da çok daha satış yapacaktır. Yaşaroğlu Otomotiv ilk ofisini Ankara'da açtı. İzmir'de bayrak değişimi bugün oluyor. Bizimle belli bir dönemdir çalışıyor. Açıkçası bu birliktelik bizi hem memnun etti, hem de bu yüksek satış kapasitesi zorladı. Şuanda fabrikamıza 70 tane yeni işçi aldık. Bundan sonra yıl sonuna kadar her Cumartesi günü de çalışacağız. Planlarımızda bazı Pazar'lar mesai yapacağız. Üstüne de 70 tane yeni çalışan aldık. Kapasitemizde de yüzde 20 civarında daha fazla ihtiyaç . Bunun bir kısmı Yaşaroğlu'dan, bir kısmı da yurtdışından gelen siparişlerimiz. Şuanda yıllık hazırladığımız bütçenin yüzde 15 üzerine çıktık. Gelen siparişler gösteriyor ki; bu sene Temsa, Prestij'de yılbaşında planladığının yüzde 20 üstüne çıkacak."

SÖZE NE HACET KALİTE ORTADA

Mutlak müşteri memnuniyetine önem verdiklerinin altını çizen Yaşar Özkan, bugüne kadar yaptıkları satışların hep güvene dayalı ğunu söyledi. Aile şirketi olan Yaşaroğlu Otomotiv'de şuanda 3'üncü kuşağın yönetimde ğunu açıklayan Özkan, ticari hayatları boyunca sözlerinin hep senet ğunu ifade etti. Temsa Prestij midibüsleri için "Gerek yakıt, gerekse konfor bakımından kalite ortada. Fazla söze ne hacet?" diyen Özkan, "Üretimin durduğu, vardiyaların düşürüldüğü bir dönemde, ülke bu kadar zor durumdayken bizim bayiliğimiz ile birlikte 70 kişi daha üretim ekibinde bir artış oluyorsa, ne mutlu bize. O insanların evlerine ekmek götürmelerine vesile olmak ve ülke ekonomisine katkıda bulanmaktan başka güzel bir iş olamaz" .

ARKASINDAKİ GÜÇ TÜRKİYE

İzmir ve Ankara'da uzun yıllar müşterilerine otomotiv alanında hizmet verdikten sonra Temsa ailesine katılmanın mutluluğunu Özkan, şöyle dile getirdi: "35 yıllık bir aile şirketiyiz ve 30 yıldır da bir fiil otomotiv satış sektörünün içindeyim. Yılların verdiği tecrübe ile hep müşterilerimizin yanında k. Her sattığımız ürünün arkasındaydık. Bizim için müşteri memnuniyeti her şeyin üstünr. Temsa, Türkiye'nin otobüs markasıdır. Kalitesi de konforu da ortadadır. Böyle bir markanın da bayii olmak, bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Sattığımız her araç, ülke ekonomimize bir katkıdır. Temsa ile birlikte ülkemizin gücünü arkamıza aldık ve hızla yolumuza devam ediyoruz. Daha çok satış yaparak Temsa'nın her geçen yıl büyüyen hedeflerine katkı sağlarsak, ne mutlu bize."