Otomotiv
Giriş Tarihi : 12-06-2017 15:26   Güncelleme : 12-06-2017 15:26

Sektörün ilacı Doruk T

Otokar, hem şehirlerarası hem de turizm taşımacılığında kazanç artıran, ödüllü otobüsü Doruk T'yi yeniledi. Kullanıcılarının konfor ve güvenliği için her detayın düşünüldüğü Doruk T'de, yeni görünümü, üst düzey konforu, gelişmiş teknik özellikleriyle sektörde kuralları yeniden yazacak.

Sektörün ilacı Doruk T

Türkiye'nin en geniş ürün gamına sahip olan Otokar, şehirlerarası ve turizm taşımacılığının en gözde araçlarından biri olan 10 metrelik otobüsü Doruk T'yi en yeniledi. Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, yenilenen Doruk T’nin sektör ihtiyaçları doğrultusunda geliştirildiğini açıkladı.

Konfor ve güvenlikten hiç ödün vermediklerinin altını çizen Basri Akgül, “Karayolu yolcu taşımacılığında ekonomi her geçen gün daha fazla önem kazanıyor. Özellikle kısa mesafeli şehirlerarası taşımacılıkta doluluğun her istenilen seviyelerde olmaması, firmaları maliyetleri azaltma zorunluluğu ile karşı karşıya getiriyor. Doruk T’yi sektörün bu sorununu ele alarak geliştirdik. Doruk T, konfor ve güvenlikten hiçbir ödün vermeden, bir yolcuyu aynı güzergahta çok daha düşük işletme maliyetleriyle taşıma fırsatı sunuyor. Yeni Doruk T’nin güçlenen motoru, performans beklentilerini karşılarken; düşük yakıt tüketimi ile firmaların beklentilerine en uygun çözüm olacak” .

Doruk T’nin pazara sunulduğu ilk günden bu yana turizm taşımacılığının gözde araçlarından biri ğunu belirten Akgül sözlerine şöyle devam etti: “Yeni Doruk T, turizm sektöründeki yüksek yolcu beklentilerine en iyi şekilde cevap verirken; turizm acentaları için de hem yolcu memnuniyetini hem de kazançlarını artırmak için ideal çözüm oluyor.” Türkiye'nin yanı sıra yurtdışında da büyük ilgi gören; sahip ğu özelliklerle Avrupa'nın en prestijli ve en büyük ödüllerinden "ECW Grand Award" ile ödüllendirilen Doruk T, Otokar’ın Ar-Ge kabiliyetleri ve 50 yılı aşkın deneyimini biraraya getiriyor. Yeni Doruk T’nin, ekonomik yakıt tüketimi, düşük parça ve işletme giderleri ile de pazara yeni bir hareketlilik getirmesi bekleniyor.