Lojistik
Giriş Tarihi : 12-06-2017 17:28   Güncelleme : 12-06-2017 17:28

Gökbora'nın tercihi Michelin

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Gökbora, filosunun 2012 yılında lastik tedarikçisi olarak anlaşma yaptığı Michelin ile işbirliğini 2019 yılına kadar uzattı. Anlaşma kapsamında Gökbora Lojistik'in filosundaki araçların lastik operasyonlarını Michelin yürütecek.

Gökbora'nın tercihi Michelin

Kara, hava ve deniz nakliyesi, proje taşımacılığı, depolama ve lojistik hizmetleri ile sektör de öne çıkan Gökbora, lastik yönetimi operasyonunu en Michelin’e emanet etti. Düzenlenen imza törenine; Gökbora Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Çak, Satın Alma Müdürü Aytaç Gürsoy, Michelin Ağır Vasıta Lastikleri Avrupa Direktörü Laurent Bourrut, Ticari Direktör Sertan Akçagöz ve Ülke Satış Müdürü Ali Yalçın katıldı.

FİLOYU EMANET ETTİK

Michelin markasıyla 5 yıldır sürdürdükleri işbirliğinin Gökbora’nın performansına olumlu katkılar sunduğunu belirten Şeref Çak, şöyle konuştu: “Gökbora olarak, kara, hava ve deniz nakliyesi, proje taşımacılığı, depolama ve lojistik alanlarında 1983 yılından bu yana uluslararası anlamda hizmet vermeye devam ediyoruz. Bizim için müşterilerimize kaliteli hizmet sunarken, verimliliğimizi korumak çok büyük bir öncelik. Bu anlamda Michelin ile birbirimize karşılıklı fayda sağladığımıza inanıyor, uzun süreli işbirliğimizin daha kaliteli hizmet için kritik ğunu düşünüyorum. Bu vesile ile 2019’a kadar uzattığımız işbirliğimizin bütün sektörümüze hayırlı olmasını diliyorum.”

GÖKBORA’NIN HEP YANINDAYIZ

Sertan Akçagöz, “Avrupa’da 80 yıldır toplam 20 ülkede sürdürdüğümüz Michelin Solutions hizmetlerimizi Türkiye’de lojistik sektörüne yön veren lider şirketlerden Gökbora ile sürdürüyor olmaktan gurur duyuyoruz. 5 yıldır Gökbora’ya 360 derece sunduğumuz hizmetler sektördeki farkımızı kanıtlar nitelikte. Bu başarılı ortaklık sayesinde işbirliğimizi 2 yıl daha uzattık. Eminim ki Michelin’in teknolojik ve yenilikçi duruşu işbirliğimizin devamında Gökbora’ya çok daha büyük avantajlar sağlamaya devam edecek. Michelin ailesi olarak gerek Avrupa'da gerekse Türkiye'de her Gökbora'nın yayında olmaya devam edeceğiz” .