Teslimatlar
Giriş Tarihi : 18-07-2017 14:52   Güncelleme : 18-07-2017 14:52

Ramazan Yüceer 10 adet Neoplan aldı

Türkiye otobüs sektörünün en güçlü bireysel yatırımcılarından Ramazan Yüceer, 2017 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Man'dan yana kullandı. Yüceer, envanterindeki 16 Man Lion’s Coach Efficientline’a ek olarak 10 adet yeni Tourliner aldı.

Ramazan Yüceer 10 adet Neoplan aldı

Man bayii Mapar tarafından Ramazan Yüceer'e satışı yapılan 10 adet Tourliner, Isparta Otogarı'nda yapılan törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Ramazan Yüceer, babası Süleyman Yüceer, Kamil Koç Bölge Müdürü Mustafa Aktürk, Man Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ve Bölge Müdürü Eray Öcal katıldı.

MAN İLE ÇALIŞIYORUZ

İddialı yatırımlarla sektörde kalıcı olmayı hedeflediklerini açıkça ortaya koyduklarını vurgulayan Ramazan Yüceer, “Man ailesiyle işbirliğimiz Neoplan Starliner ile başladı. Lions Coach araçlarla devam etti. Yeni Neoplan’larla daha da ileriye gidecek. Gerek araç konforu, gerekse yakıt ekonomisi ile yeni Neoplanlar tüm beklentilerimizi fazlasıyla karşıladı” .

OTOBÜSÜMÜZ BEĞENİLİYOR

Man Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, sektörün beklentilerini doğru analiz ederek hazırlanan yeni Tourliner’ın Türkiye’nin dört bir yanında beğeni ile karşılandığını söyledi. Cansu, “Yeni Tourliner kullanıcı firma ve yolcu açısından tüm ihtiyaçları en üst düzeyde karşılıyor. Yeni araçların İş ortaklarımıza ve Isparta halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.