Teslimatlar
Giriş Tarihi : 26-07-2017 13:02   Güncelleme : 26-07-2017 13:02

Otobüsü Temsa olan kazanıyor

Şehirlerarası yolcu ve turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösteren E.Ç Holding, 2017 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Temsa'dan yana kullandı. Bünyesinde Lider Adana ve Yeni Adana firmalarını da bulunduran E.Ç Holding, yeni otobüsleri Mersin Travel şirketinde kullanmak üzere aldı.

Otobüsü Temsa olan kazanıyor

Temsa tarafından Mersin Travel'e satışı yapılan 10 adet 2+1 Safir Plus otobüsler, Adana üretim tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Törene E.Ç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çetin,  Temsa Satış Direktörü Murat Anıl ve Bölge Satış Yöneticisi Fırat Bakır ile firma personeli katıldı.

GİDERLERİ AŞAĞIYA ÇEKEN YATIRIM

E.Ç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çetin, “Bu yatırımla birlikte grup bünyesindeki filolarda hizmet veren Temsa marka araç sayısı 25’e çıktı. Temsa Safir otobüslerin işletme sürecindeki sağladığı avantajlar benim yatırım tercihimde en önemli etkenlerden biri . Maliyetlerin arttığı bir dönemde sizin giderlerinizi aşağıya çekebilecek yatırım araçlarına ihtiyacınız var. Temsa Safir araçlar bu ihtiyaca cevap veriyor. Ayrıca satış sonrasındaki hizmet süreci ve Temsa yöneticilerinin, satış ekibinin bize gösterdikleri yakın ilgi ve destekte bu yatırım kararında etkili ” .

TÜRKİYE TURİZM DE BÜYÜYOR

"Bölgemize, ülkemize katma değer sağlıyoruz" diyen Erdal Çetin, şöyle konuştu: "Mersin Travel şirketimiz ile turizm tarafında hizmet vereceğiz. Turizm tarafında da şehirlerarası konforunu yaşatmak için 2+1 koltuk düzenini tercih ettik. 2+1 tercihinde de Temsa Safir her öne çıkıyor. Önümüzdeki süreçte yeni otobüs yatırımları yapmaya devam edeceğiz. Turizm tarafında geçen yıla göre artış var. 2018 ve daha sonraki yıllarda turizm de yine ülkemiz gözde ülkeler arasında yer alacak.  Bu inançla yatırım yapıyorum. Turizm taşımacılığı alanında Mersin Travel çok önemli bir marka haline gelecek. Bu hedef doğrultusunda planlamalarımızı yaptık."

E.Ç HOLDİNG İÇİN KALİTE ÖNEMLİ

Temsa Satış Direktörü Murat Anıl ise konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı. "Erdal Çetin hizmet sürecinde kaliteye büyük önem veriyor. Şehirlerarasında otobüsçünün çok önemli yatırım tercihi haline gelen 2+1 koltuk düzeni artık turizm taşımacılığında da tercih edilmeye başlandı. 2+1 Temsa Safir otobüsleri ile Mersin Travel’in bu alanda fark yaratacağına inanıyoruz. Ayrıca Adana’da üretim yapan bir şirket olarak, Mersin bölgemize hizmet verecek bir firmaya araç teslim etmekten de mutluluk duyuyoruz. Yeni araçların hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diler, E. Ç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çetin’e de Temsa Safir tercihlerinden dolayı teşekkür ederim."