Treyler
Giriş Tarihi : 26-07-2017 14:13   Güncelleme : 26-07-2017 14:13

Zofunlar 8 adet Tiger Damper

Kırklareli merkezli Zofunlar Beton, 2017 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Serin Treylerden yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 8 adet 24 m³ Tiger Havuz Damper’i teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Zofunlar 8 adet Tiger Damper

Zofunlar Beton, betonun yapıda güvenilir bir biçimde işlevini yerine getirebilmesi için üretim, taşıma, yerleştirme ve bakım hizmeti veriyor. Ağır yüklere ve zorlu kullanım alanlarına sahip bir sektörde hizmet veren şirket, filoda bulunan araçların bu şartlara dayanabilmesi ve istenilen performansı göstermesi konusunda tercihlerini Serin Tiger Havuz Damperlerden yana kullandı.

Sağlamlığı, hafifliği ve akıllı teknolojik özellikleriyle mega projelerin gözdesi olan Tiger havuz damperlerde Elektronik Süspansiyon Sistemi bulunuyor. Dingil başına düşen yük miktarı, hava yastık basıncın kontrolü, günlük servis ve toplam maliyet kaydı tutulabiliyor.  Ayrıca aracın kullanım sonucu hangi şartlarda ne nasıl bir durum ile karşılaştığının kaydı da tutulabiliyor. Asfalt dökümü sırasında Fnisher ile damper arasında Smartboard sayesinde düz yâda eğimli yol fark etmeksizin basınç değeri girerek damperin frenlemesini sürücüsüz otomatik kontrol etme, dolayısıyla yüzde yüz uyumlu çalışma olanağı gibi özellikler kolayca görüntülenebiliyor.