Güncel Haber
Giriş Tarihi : 03-08-2017 18:18   Güncelleme : 03-08-2017 18:18

Temsa yine salladı

Türkiye’nin yerli otomotiv markası Temsa, ürettiği ürünlerinin yanında hayata geçirdiği projeler ile de gündemden düşmüyor. “Senin objektifinden Temsa” sloganıyla yeni bir etkinliğe imza atan firma, sosyal medyayı da sallamayı başardı. Amerika da başta olmak üzere tüm Avrupa ülkelerinden birbirinden güzel Temsa fotoğrafları geliyor.

Temsa yine salladı

Temsa tarafından organize edilen Fotoğraf Festivali 1 Ağustos’ta başladı ve 30 Eylül 2017 tarihinde sona erecek. Fotoğraf tutkunları yaşamın her anının parçası haline gelen binlerce Temsa otobüsü kendi bakış açılarıyla ölümsüzleştirerek festivale katılıyor. Festivalde katılımcılar, #temsafest etiketi ile çektikleri resimleri sosyal medyada paylaşabilecek. Festival hem yurtiçi hem de yurtdışındaki her yaş grubunun paylaşımına açık.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Kurumsal İletişim Müdürü Ebru Ersan, “Senin objektifinden Temsa sloganı ile düzenlediğimiz festivalimize katılım umduğumuzdan da yoğun . 72 ülkede Temsa otobüsleri kullanılıyor. Otobüslerimizin bulunduğu her ülkeden yüzlerce fotoğraf gelmeye başladı. Türkiye’de doğduk, dünyaya açıldık ve dolayısıyla biz büyük bir aileyiz!..  Şehirlerarasından turizme, kentiçinden personel taşımaya kadar hayatın her alanında varız. Avrupa’da otobüslerimiz, güvenlik, konfor ve üstün yol tutuşu ile büyük beğeni topluyor. Gerek sattığımız otobüs adetlerinden gerekse gelen resimlerden rakiplerimizin önünde ğumuzu açıkça gösteriyor. Çektikleri resimleri paylaşan her Temsa sevdalısına sürpriz hediyelerimiz var. Hedefimiz Fotoğraf Festivalimizi geleneksel hale getirip, hem yurtiçindeki hem yurtdışındaki bütün Temsa sevdalılarıyla buluşmaya devam etmek” .