Güncel Haber
Giriş Tarihi : 08-08-2017 15:44   Güncelleme : 08-08-2017 15:44

PO'nun koltuğuna Şiper oturdu

Petrol Ofisi’nin Vitol Group tarafından devralınmasına takiben CEO'luk görevine Selim Şiper getirildi. Aynı zamanda Yönetim kurulu üyesi olan Şiper, markanın iş stratejisinin yeniden yapılanmasını yönetecek.

PO'nun koltuğuna Şiper oturdu

Selim Şiper, şu anki CEO Gülsüm Azeri'den devralacağı göreve 16 Ekim 2017'de başlayacak. Gülsüm Azeri, Petrol Ofisi'nin ana şirketi VIP Turkey Holding B.V'nin Üst Yönetim Kurulu'nda görev alarak Vitol direktörlerine katılacak.

Şiper, Türkiye’de başarılı bir strateji değişikliğine ve faaliyetlerin çeşitlendirilmesine öncülük etmesinin yanı sıra, Doğu Avrupa ve Asya ülkelerindeki SHV Enerji’ye ait birçok şirketin faaliyetlerini de yönetiyordu. Unisel Genel Müdürü ve Unilever Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi olmadan önce, geniş bir perakende deneyimi kazandığı kariyerine Unilever’de başlamış olan Selim Şiper, 1999 yılında Unilever’den SHV Energy’ye katılmıştı. Şiper, atanmasına ilişkin "Bu eşsiz bir fırsat. Petrol Ofisi güçlü ve saygın bir marka. Çalışmalarımızın müşterilerimizin günümüzde ve gelecekteki ihtiyaçlarını karşılamasını sağlamak için sabırsızlanıyorum" .