Teslimatlar
Giriş Tarihi : 08-08-2017 16:31   Güncelleme : 08-08-2017 16:31

Efe Logistics 60 adet çekici aldı

Lojistik firmalarından Mersin merkezli Efe Logistics Group, araç yatırım programı dahilinde tercihini Man'dan yana kullandı. Firma, bünyesindeki şirketlerin filosu için siparişini verdiği 60 adet çekici ve kamyonları teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Efe Logistics 60 adet çekici aldı

Man bayii Şensan Man tarafından Efe Logistics Group'a satışı yapılan 30 adet Man TGS 18.400 4x2 BLS-E5 LX çekici, 8 adet TGS 41.480 8X4 BB-E6 M damper ve 22 adet Man 2.el çekici bayiinin Ankara Kayaş’taki tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Efe Logistics Group Yönetim Kurulu Üyesi Efe Behram, Filo Müdürü Eşref Altundiş, Pazarlama Müdürü Serdar Çam, Proje Müdürü Taner Tiga, Ankara Şube Müdürü Hümeyra Yiğit, Kurumsal İletişim ve Satın Alma Müdürü Yağmur Turan ve Operasyon Müdürü Yasin Burak Karadeniz Man Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara ve TopUsed Kamyon Satış Müdürü Özgür Özdil katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Şensan Otomotiv'den ise Hulusi Şen ve ekibi hazır bulundu.

GÜVENİLİR VE HIZLI TAŞIMA

Efe Logistics Group olarak entegre taşıma ve lojistik hizmetleri verdiklerini dile getiren Efe Behram, “20 yılıdır grubumuzun özmal varlıklarını arttırmaya, bugün gurur kaynağımız olan filomuzu geliştirmeye devam ettik. Efe Logistics Group, ağır yük ve proje taşımacılığına ihtiyaç duyan tüm müşterilerimize yıllarca en iyi hizmeti sunmuş ve lojistiğin bu önemli kulvarında bayrağını her en ön sıralara taşımıştır. Avrupa hattında, geniş hizmet ağı ile İtalya başta olmak üzere tüm Avrupa destinasyonlarına komple ve parsiyel hizmet vermekteyiz. Avrupa’da sahip ğumuz depolar, aktarma merkezleri, Avrupa plakalı araçlar ile her ebattaki malın sevkiyatını en hızlı ve güvenilir şekilde sağlamaktayız. Bu doğrultuda 60 araçlık bu yatırımımızda da gerek Man’ın sunduğu ayrıcalıklar tercihimizi şekillendirdi” diye konuştu.

DÖRT BÜYÜK MARKA

Man Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Dünyanın mühendislik ve üretim devi Man, 250 yılı aşkın köklü geçmişi boyunca gerek ürün ve gerekse hizmet kalitesi ile hep ön planda . Volkswagen Doğuş Finansman da sunduğu benzersiz finansal çözümler ile öne çıkıyor. Şensan Man da, büyük Man Ailesi’nin önemli bir üyesidir. Efe Logistics Group da, Türkiye lojistik sektörünün dinamik ve öncü bir kuruluşu. Böylesine önemli 4 markanın altına imza attığı bu önemli işbirliğinin tüm taraflara hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.”