Teslimatlar
Giriş Tarihi : 08-08-2017 16:54   Güncelleme : 08-08-2017 16:54

3 firma 5 Temsa

Turizm taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Eker, Baysal ve Kılıç Turizm yeni otobüs yatırımında tercihlerini Temsa'dan yana kullandı. Eker Turizm 2 adet Maraton alırken, Baysal Turizm bir adet Maraton ve Kılıç Turizm’de bir adet Safir Plus aldı.

3 firma 5 Temsa

Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci tarafından satışı yapılan otobüsler, düzenlenen tören ile sahiplerine teslim edildi.

HEDEF YENİLİĞE ÖNCÜLÜK

Eker Turizm sahibi Efkan Kaya, “Şirketimiz Türkiye’nin her tarafında her türlü araç ile turizm transfer, Anadolu kültür turları, kongre, bayi, seminer toplantıları ve etüt gezileri gerçekleştiriyor. Hedefimiz hep yeniliklere ayak uyduran değil öncülük eden, insan odaklı bir firma olmak. Bu doğrultuda seyahat sürecine hem teknolojik donanımı ile güvenliği üst düzeye taşıyacak, hem de konfor katacak araçlar noktasında yaptığımız değerlendirmelerde Temsa Maraton öne çıktı. Biz de ilk etapta 2 adet Maraton yatırımı yaptık” . 
  
FİRMAYA UYGUN ARAÇ MARATON

Ankara merkezli Baysal Turizm’in tercihi de Maraton . Firma sahibi Ali Rıza Baysal aracı teslim aldı.  Baysal Turizm olarak mükemmeliyetçi anlayışla kaliteli hizmet sunmak için çalıştıklarını belirten Ali Rıza Baysal, “Bizim bu anlayış çizgimize katkı sağlayacak bir araç yatırımı yapmak istedik. Burada da tercihimiz Temsa Maraton ” . -

BİLDİĞİMİZ OTOBÜSÜ ALDIK

İlyas Kılıç, “Bu ilke doğrultusunda filomuza yeni araç yatırım sürecini başlattık. Temsa Safir zaten bildiğimiz ve filomuzda yer alan bir araç. Sahip ğu konfor düzeyinden ve işletme sürecindeki avantajlarından çok memnunuz. Bu memnuniyetle yeni yatırımda yine tercihimiz Safir ” .