Treyler
Giriş Tarihi : 09-08-2017 13:44   Güncelleme : 09-08-2017 13:44

Anteplilerin gözbebeği Krone

Avrupa’nın lider treyler üreticilerinden Krone, Türkiye’nin Güneydoğusundan gelen misafirlerini Tire fabrikasında ağırladı. Gaziantep ve Kilis illerinden gelen 15 farklı nakliye şirketi sahibi, Alman kalitesini Türk misafirperverliği eşliğinde gezip, tanıma fırsatı buldu. Gaziantepli nakliyeciler, "Krone'nin kalitesi asla tartışılmaz. O bizim gözbebeğimiz" dedi.

Anteplilerin gözbebeği Krone

Türkiye’de hayata geçirdiği direkt satış yöntemi ile kullanıcılarına rakiplerinden daha hızlı ulaşan ve bu hızını da kullanıcılarına sunduğu profesyonel çözümlerle taçlandıran Krone, her yıl Türkiye’nin çeşitli bölgelerden farklı nakliyecileri Tire fabrikasında ağırlıyor. Bilindik Alman kalitesini Türk misafirperverliği eşliğinde tüm kullanıcılarına tanıtmayı amaçlayan bu ziyaretlerde, aynı da kullanıcıların talepleri ve önerileri de tüm birimler tarafından dikkatle dinleniyor. Son olarak da Gaziantep ve Kilis illerinden 15 farklı nakliyeci Krone’nin İzmir, Tire’de bulunan üretim fabrikasını ziyaret etme fırsatı buldu. Nakliyeciler ziyaret kapsamında Tire fabrikasını gezerek üretim aşamaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

AMAÇ MÜŞTERİYE DAHA YAKIN

Nakliyecilerin istek ve önerilerini birebir dinleyen Krone Türkiye CEO’su Rıza Akgün, Türkiye'de var olma nedenlerinin müşteriye daha yakın olup, onların istekleri doğrultusunda kaliteli araçlar üretmek ğunu ifade etti. “Krone, Türkiye’de var kça en kaliteli treylere ulaşmak nakliyecilerimiz için daha kolay” diyen Akgün, kendilerini kırmayıp bu davete icabet ettikleri içinde tüm nakliyecilere ayrı ayrı teşekkür etti. Akgün, “Bölgelerimizde satış yöneticilerimize her gün bir önceki günden daha fazla kullanıcımızla temasa geçmelerini ve bir bardak çaylarını içmelerini telkin ediyoruz. En önemli hedefimiz, müşterilerimizle sürekli bir araya gelmek, sürekli iletişim halinde olmak, onların hal ve isteklerini yerinde ve ında tespit edebilmek” .

TREYLERİN UZMANI KRONE

Nakliyeciler adına konuşan Gaziantep Nakliyeciler Odası Başkanı Zafer Aydıngüler'de, “Krone, Tire’de harika bir iş yapıyor. Uzun yıllardır Krone markasını ve kalitesini bilmekteyiz. Ancak ilk defa gelip bu üretim tesisini gezme fırsatı bulduk. Bu tesiste her şey düşünülmüş ve müşteri taleplerini bire bir dinleyen bir yönetici kadrosuna sahipler. Krone’ye Türkiye’de bu yatırımları yaptığı için, daha yüksek kaliteyi biz nakliyecilere daha kolay ulaşılabilir kıldığı için bölgemdeki ve tüm Türkiye’deki nakliyeciler adına teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.