Teslimatlar
Giriş Tarihi : 12-08-2017 18:06   Güncelleme : 12-08-2017 18:06

Afyonlular Prestij aldı

Kentiçi toplu taşıma hizmetlerinde kaliteyi arttırmayı hedefleyen Afyonkarahisar Belediyesi, araç yenileme çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Belediye bünyesinde hizmet veren AFSU A.Ş., yeni araç alımında tercihini Temsa’dan yana kullandı.

Afyonlular Prestij aldı

Temsa İzmir bayii Yaşaroğlu Otomotiv tarafıdan Afyonkarahisar Seyahat ve Ulaşım Hizmetleri A.Ş.’ye (AFSU) satışı yapılan 15 adet Prestij City midibüsler, törenle teslim edildi. Yeni alınan araç ile birlikte şirketin filosundaki Temsa marka araç sayısı 30’a yükseldi. Düzenlenen araç teslim törenine Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AFSU A.Ş. Başkan Yardımcısı İbrahim Karataş, Belediye Meclisi Trafik Komisyon Başkanı Mahmut Emin Birliktir, Temsa Yurtiçi Satış Müdürü Baybars Dağ ve ekibi ile şirket hissedarları katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Yaşaroğlu Otomotiv’den ise şirket müdürü Yaşar Özkan hazır bulundu.

BİRLİKTEN GÜÇ DOĞDU

Afyonkarahisar Şehiriçi Ulaşım AŞ'nin (AFSU) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Karataş, esnafın bir araya gelerek güç birliğine imza attığını söyledi. Amaçlarının daha kaliteli araçlarla daha konforlu toplu taşıma hizmeti sunmak ğunun altını çizen Karataş, “Şirketimiz, Afyonkarahisar’da hizmet veren 350 minibüsçü esnafının katılımı ile kuruldu. Bu birliktelik ile bizlerin başarmayacağı, birlikte hayata geçiremeyeceği hiçbir proje olmadığını gösterdi. Biz inandık ve bir araya geldik.  Hedefimiz Afyonkarahisar halkı daha kaliteli ve konforlu araçlar ile seyahat imkânı vermek. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yapıyoruz. Şuanda 15 adet midibüsümüzü teslim aldık ve halkımızın hizmetine sunduk” diye konuştu.

AVRUPALI DA BU OTOBÜSE BİNİYOR

 Temsa Yurtiçi Satış Müdürü Baybars Dağ ise yaptığı konuşmada özetle şu ifadelere yer verdi: “AFSU A.Ş. aslında Türkiye’de yapılamaz denileni gerçekleştirdi. 350 minibüs ve halk otobüsü tek bir kararla bir çatı altında buluşarak büyük bir organizasyon sağladı. Biz Türkiye’nin çeşitli yerlerine gidiyoruz ve bu çatı altındaki birlikteliği çok az yerde gördük. Temsa ise Adana’da yüzde 100 Türk sermayesi olan bir şirket. Amerika ve Avrupa’ya otobüs satıyor ve bu vesile ile Afyon halkına hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Avrupalı’nın bindiği bu otobüse, Afyon halkı da biniyor. Kalite aynı, otobüs aynı, arkasındaki güç ise Türkiye’dir. Bize bu imkânı sağladığınız için hem sizleri hem de AFSU A.Ş.’nin yönetim ortaklığına teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum.”