DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Hayrettin Yağız
Hayrettin Yağız
Giriş Tarihi : 29-05-2021 19:20

Rahatlatın!

Bir yılı aşkın süredir bir birimizi kucaklamaya hasret kaldık. Sektör olarak Haziran’a hoş geldin demek ve iyi karşılamak istiyoruz. Öyle zor bir süreçten geçtik ki, ne yaptığımı, nasıl yaşadığımızı bilemez haldeyiz. Ekonomik sıkıntı başta olmak üzere sorunlar katlanarak arttı ve işsizliğe doymuş bir sektör haline geldik. Ne üzücü değil mi?

 Artık bizde normale dönelim değil mi? Eski günlerimizi mumla arar olduk. Zannedersem bakanlık yüzde 50 taşıma oranlarında ısrar edecek. Bizde ona göre fiyatımızı belirleyeceğiz. Yalnız burada bir sorun var gibi görünüyor. Şöyle ki, yüzde 50’yi sana dikta eden devlet, fiyatı yüksek kesenden tarife istiyor. O kadar çelişki var ki, sektör ne yapacağına şaşırmış durumda!..

Sektör temsilcisi TOFED, tabii ki gereken konularda esnafa istişarede elinden geldiği kadar yardımcı oluyor. Arkadaşlar bu arada TOFED genel kurulu yapacak galiba!.. TOFED üyesi olmamıza rağmen biz gittiğimizde sus pus olmalarını da anlamış değilim!... Rahat olun arkadaşlar, içinizden  biriyim!.. Rahat olun, size bizden zarar gelmez!.. Siz çalışmalarınıza devam edin, bizim sıkıntımız olursa sizle alakalı söyleriz. Anadolu Otogarı çalışmaları devam etmekte olup, bu konuda TOFED’in üstün çalışma örneğine şahit oldum. Destekte oldum!.. Bu arada bizimde yönetiminde olacağımız hayırlı genel kurul olsun.

Hayrettin Yağız
E-mail: avemreyagiz@outlook.com

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU
  • Süper LigOP
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
HALİNİZDEN MEMMUN MUSUNUZ?
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA