Hedef bir milyon yolcu

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörüne yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan Hamurcu ailesi, RH Turizm'i kurdu. Ankara ve İstanbul başta olmak üzere şuanda 13 ilde faaliyet gösteren firmanın İstanbul işletmeciliğini ise gazetemizin kurucusu İrfan Kalkan'ın oğlu Sultan Süleyman Kalkan yürütüyor. Kalkan, "Hedefimiz İstanbul'da bir milyon yolcu taşımak" dedi.

Kara - 14-09-2017 12:54 10772 kez okundu.

Hedef bir milyon yolcu

Otobüs sektörünün önde gelen ailelerinden Kayserili Hamurcu ailesi, uzun yıllar verdiği hizmetler sonucu edindiği tecrübelere dayalı hizmet anlayışını en üst kaliteye taşımak adına RH Turizm ile yola çıktı. Şehirlerarasında en son teknoloji ve konfor donanımlı araçlarıyla ilk seferlerini gerçekleştiren firma, hizmet kalitesiyle de dikkatleri üzerine çekti.

KALİTELİ HİZMET

"Rahmi Hamurcu önderliğinde 20 aktif özmal araç ile yola çıktık" diyen İstanbul işletmecisi Sultan Süleyman Kalkan, yılsonuna kadar 25 adet daha özmalın filoya dahil olacağını açıkladı. Şuanda özmal ile birlikte bireysel otobüslerinde hizmet verdiğini ifade eden Kalkan, tüm otobüslerin 2017 model 2+1 VIP ğunun altını çizdi. Hizmette sınır tanımadıklarını dile getiren Sultan Süleyman Kalkan, "Yeni bir firmayız ama Hamurcu Ailesi yılların otobüsçüsüdür. Yine aynı şekilde ben de Atadan otobüsçüyüm ve yıllarımı verdiğim sektörde tecrübe edinerek büyüdüm. Her iki ailede de yılların tecrübesi var ve biz bu tecrübemiz ile hizmet çıtacısını bir adım daha yukarıya taşıyıp, mutlak müşteri memnuniyetini sağlamayı hedefliyoruz" .

HEDEF TÜM TÜRKİYE

Hizmet verdikleri 13 il de tüm altyapı çalışmalarını layarak sefere başladıklarını aktaran Kalkan, şöyle devam etti: "İstanbul'da kısa süre de işinin uzmanı bir ekip kurdum. Büyük İstanbul Otogarı'nda kendi yazıhanemiz de misafirlerimizi ağırlayıp, 59 nolu perondan otobüslerimizi sefere uğurluyoruz. Tüm İstanbul genelinde 42 noktadan servis ve bilet satış hizmetlerini gerçekleştiriyoruz. İstanbul'da bulunan tüm Kayserili sivil toplum kuruluşları ile tanıtım görüşmelerine başladık. İnşallah bununda meyvelerini kısa sürede toplayacağız. Şuanda İstanbul'dan Kayseri'ye 5 sefer düzenliyoruz. İlerleyen günlerde bu sayıyı 12'ye yükselteceğiz. Tüm Türkiye genelinde hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bunun içinde İstanbul, Ankara, İzmir ve Kayseri çıkışlı Türkiye geneline seferler düzenleyeceğiz."

EĞLENCEDE SINIR YOK

Tüm teknolojik imkanları kullanarak yolculukları daha keyifli hale getirdiklerini ifade eden Kalkan, “Otobüslerde film seyretmeyi büyüleyici bir düzeye taşıdık. Hazırladığımız uygulama içerisinde birbirinden eğlenceli, safari turları, eğlence parkları, sinema, üç boyutlu oyunlar ve 360 derece videolar da dahil olmak üzere çok geniş bir yelpazede büyüleyici bir içeriğimiz var. Güvenli telefon kullanımı ve ses aktarımı için Bluetooth üzerinden bağlanma özelliğinin yanı sıra tüm araçlarda internetimizde mevcut. RH Turizm olarak biz yolculuğu daha keyifli hale getiriyoruz. Otobüslerimizin ı 2+1 VIP ve geniş ekranlıdır. Biz hizmet kalitesinde rekabet ediyoruz ve yolcularımızı rahat ettirmek içinde ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız" diye konuştu.

DİĞER HABERLER
Başımıza gelenler!

Başımıza gelenler!

25-04-2024 - Güncel Haber

Sigortada yeni dönem!

Sigortada yeni dönem!

23-04-2024 - Güncel Haber

Otobüsçünün hali ne olacak?

Otobüsçünün hali ne olacak?

04-04-2024 - Dernekler

Gıda da ön plana çıktı

Gıda da ön plana çıktı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımda çekişme!

Yatırımda çekişme!

04-04-2024 - Teslimatlar

Almanya’da rekor kırdı

Almanya’da rekor kırdı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımcılar gaza geliyor!

Yatırımcılar gaza geliyor!

04-04-2024 - Güncel Haber

Afrika’ya yöneldi

Afrika’ya yöneldi

04-04-2024 - Lojistik

Rota yeniden oluşturuldu

Rota yeniden oluşturuldu

04-04-2024 - Lojistik

Firmalar işine odaklandı

Firmalar işine odaklandı

04-04-2024 - Otomotiv