Üst yapıcılar Isuzu'da

Anadolu Isuzu, işortaklarıyla ilişkilerini güçlendirmek ve yeni başarılara birlikte imza atmak için bir dizi uygulamayı hayata geçirdi. Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, yeni kullanıma açtıkları üst yapıcı internet sitesinin iş ortaklarına avantaj sağlayacağını söyledi. Arıkan, Kasım ayında tavsiye edilen üst yapıcılar sistemini de uygulamaya alacaklarını açıkladı.

Treyler - 28-09-2017 11:57 2270 kez okundu.

Üst yapıcılar Isuzu'da

Türkiye genelinde faaliyet gösteren 75 üst yapı firmasının temsilcileri Anadolu Isuzu tesislerinde bir araya geldi. Toplantıda üst yapıcılara yeni uygulama hakkında bilgi verildi. Şirket Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, belirledikleri kriterlere uyan firmaları, tavsiye edilen üst yapıcı olarak sertifikalandıracaklarını dile getirdi.

BU BAŞARI HEPİMİZİN

Toplantıda Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, konuşmasına Anadolu Isuzu’nun bugününü ve gelecek hedeflerini anlatarak başladı.  2016 yılında ihracat pazarlarındaki büyümeyi 2017’nin ilk yarısına da taşıdıklarını belirten Arıkan, şöyle devam etti: “Bir önceki yıla göre toplam ihracat hacmimizi yüzde 63 artırmayı başardık. Bir sanayi şirketi olmanın yanısıra, 2009’da kurduğumuz Ar-Ge merkeziyle, teknolojiye de yatırım yapan bir şirketiz. Yeni model geliştirme, yeni teknolojilerin uygulanması, çevreye duyarlı araç geliştirme ve yeni araç tasarımı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geliştirdiğimiz yolcu taşıma araçlarımızın yanısıra, yine Anadolu Isuzu’nun Türkiye’de geliştirdiği, iç piyasanın lideri olan NPR10, tüm Isuzu’nun dünya ağında kabul gördü ve Türkiye’den yurt dışı pazarlara, Isuzu distribütörlerine gönderilmeye başlandı. Bu başarı hepimizin. Hedefimiz, 3 yıl içerisinde 60’a yakın ülkeye ulaşmak” .

GÜCÜMÜZ BİRLİKTELİĞİMİZ

Hedeflerinin iş ortaklarıyla birlikte büyümek ğunu da belirten Arıkan, sözlerine şöyle devam etti; “Üstün kaliteli motorlarımız, son teknoloji güvenlik sistemlerimiz, konfor artırıcı özelliklerimiz, düşük maliyetlerimiz, operasyonel üstünlüklerimiz ve siz değerli iş ortaklarımızın katkılarıyla bugünlere ulaştık. Müşterilerimize ihtiyaçları doğrultusunda üstün kaliteli ürünler sunma önceliğimizin son vurgusunu da üst yapı ile aracımız arasındaki doğru uyumla sağlıyoruz. Bu işbirliğimizi çok daha geliştirmek, güçlendirmek, birlikte kazanmak istiyoruz. Bunun için de yeni uygulamaları hayata geçiriyoruz. Anadolu Isuzu üst yapıcı internet sitemizi sizlere daha hızlı ve anında yardımcı olabilme hedefiyle gerçekleştirdik. Bu siteye üye olarak, ihtiyacınız olan tüm bilgileri görebilecek, Anadolu Isuzu tarafından üretilen araçların tüm teknik bilgilerine ulaşabileceksiniz. Bunun ardından, Kasım ayında, tavsiye edilen üst yapıcılar sistemini de uygulamaya alacağız. Biliyoruz ki, gücümüz birlikteliğimiz.”

YARINLARA AYAK UYDUR

Değişen regülasyonlara uyum sağlamanın ancak ortak çözümler yaratarak sağlanabildiğini belirten Kamyon Ürün Yöneticisi Veysel Çataltepe, birlikte çalışmanın müşteriye sorunsuz ulaşmayı sağladığının altını çizdi. Daha sonra üstyapıcının işini kolaylaştıran Isuzu Profesyonel Serisi hakkında detaylı bilgi veren Çataltepe, sunumunda değişime uyum sağlamanın ve yarınların göstergelerini bugünden okuyarak geleceğe hazır olmanın önemini vurguladı. Anadolu Isuzu üst yapıcılar toplantısı, fabrika bahçesinde farklı üst yapılara sahip Isuzu ürün gamının yakından incelenmesiyle son buldu.

DİĞER HABERLER
Otobüsçünün hali ne olacak?

Otobüsçünün hali ne olacak?

04-04-2024 - Dernekler

Gıda da ön plana çıktı

Gıda da ön plana çıktı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımda çekişme!

Yatırımda çekişme!

04-04-2024 - Teslimatlar

Almanya’da rekor kırdı

Almanya’da rekor kırdı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımcılar gaza geliyor!

Yatırımcılar gaza geliyor!

04-04-2024 - Güncel Haber

Afrika’ya yöneldi

Afrika’ya yöneldi

04-04-2024 - Lojistik

Rota yeniden oluşturuldu

Rota yeniden oluşturuldu

04-04-2024 - Lojistik

Firmalar işine odaklandı

Firmalar işine odaklandı

04-04-2024 - Otomotiv

Man kazançları iyi!

Man kazançları iyi!

03-04-2024 - Otomotiv

TET Global yolunda

TET Global yolunda

03-04-2024 - Teslimatlar