Otopratik Türkiye'ye yayılıyor

Brisa yeni franchise modeli ile Otopratik mağaza sayısını 3 yıl içinde 4 katına çıkartma kararı aldı. 70 bin TL verip Otopratik sistemine giren işletmelere Brisa, aylık 200 bin TL ciro ve yüzde 40'a varan kazanç sağlıyor.

Güncel Haber - 07-12-2017 15:08 6004 kez okundu.

Otopratik Türkiye'ye yayılıyor

Otomotiv yan sanayi şirketlerinden Brisa, hizmet inovasyonu Otopratik’i Türkiye çapında yaygınlaştırmak üzere yatırımlarını hızlandırdı. Araçların tüm servis ve bakım ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplayan Otopratik, 2020 yılında 200 mağaza ile hizmet verecek. Firmanın şuanda ise 54 servis noktası bulunuyor.

Brisa Girişimcilik Direktörü Oğuzhan Avdan, ekibiyle birlikte düzenlediği toplantıda şirketin faaliyetleri hakkında bilgi vererek gelecek hedeflerini açıkladı. Avdan, "Türkiye otomotiv satış sonrası pazarında lastik, jant, akü̈, yağ ve diğer yedek parça hizmetlerini sağlayan birbirinden ayrı işletmeler tüketicilere ihtiyaç duydukları hizmetleri sunmak için faaliyet gösteriyor. Hızın önem kazandığı bir çağda tek bir araçla ilgili olan farklı hizmetleri, farklı noktalardan almak, araç sahipleri için , maliyet ve verimlilik kaybına neden oluyor. Otopratik ile Brisa, müşterilerine yenilikçi mağaza konsepti ve uzman kadrosuyla geniş bir yelpazede ürün ve hizmet sunuyor" .

ESNEKLİK VE GÜVENİLİRLİK

Müşteri odaklılık anlayışından yola çıkarak Otopratik konseptini hayata geçirdiklerini dile getiren Avdan, "Araç sahiplerine, araç bakımında en iyi deneyimi sunabilmek amacıyla Otopratik’lerde lastik bakımından yağ değişimine, filtrelerin değiştirilmesinden akü bakımı, kontrolüne ve değiştirilmesine kadar araçların periyodik olarak ömrünü layıp değişmesi gereken birçok ürün ve bunlara ait hizmet aynı çatı altında veriliyor. Hızlı oto bakım hizmetleri her marka ve model binek ve hafif ticari araç için garantili olarak ortalama 2 saat içinde lanıyor. Aynı da araç sahipleri, araçları işlemdeyken bekleme alanında tabletler üzerinden internete girebiliyor, tabletler üzerinden internet erişimi de sunulan konforlu bekleme salonlarında keyifli vakit geçirebiliyor. Ayrıca mağazalarımızdan hizmet alan 10 kişiden 9’u Otopratik’i yakın çevresine tavsiye ediyor” şeklinde konuştu.

KAZANÇLI YATIRIM FIRSATI

Yenilikçi iş modeli ile gelecek nesillere aktarılabilecek bir yatırım fırsatı sunduklarını dile getiren Oğuzhan Avdan, şöyle konuştu: "Otopratik iş modelimizle büyüme potansiyeli yüksek hızlı bakım sektöründe aynı da kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyoruz. Otomobil sektörü, araç bakımı ve servisi alanındaki yatırımcılar işlerini kurumsallaştırarak geliştirme, küresel standartlarda hizmet sunarak farklı müşteri gruplarına ulaşma, mağazadan içeri daha fazla müşteri çekme ve mevcut müşterilerde memnuniyet seviyesini arttırma gibi avantajlar elde ediyor. İş ortaklarımıza markalaşma, kurumsal denetim ve eğitimler, finansal ve operasyonel güç gibi önemli destekler sağlıyoruz."

DİĞER HABERLER
Sigortada yeni dönem!

Sigortada yeni dönem!

23-04-2024 - Güncel Haber

Otobüsçünün hali ne olacak?

Otobüsçünün hali ne olacak?

04-04-2024 - Dernekler

Gıda da ön plana çıktı

Gıda da ön plana çıktı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımda çekişme!

Yatırımda çekişme!

04-04-2024 - Teslimatlar

Almanya’da rekor kırdı

Almanya’da rekor kırdı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımcılar gaza geliyor!

Yatırımcılar gaza geliyor!

04-04-2024 - Güncel Haber

Afrika’ya yöneldi

Afrika’ya yöneldi

04-04-2024 - Lojistik

Rota yeniden oluşturuldu

Rota yeniden oluşturuldu

04-04-2024 - Lojistik

Firmalar işine odaklandı

Firmalar işine odaklandı

04-04-2024 - Otomotiv

Man kazançları iyi!

Man kazançları iyi!

03-04-2024 - Otomotiv