Teslimatlar
Giriş Tarihi : 05-01-2018 15:36   Güncelleme : 16-08-2018 17:20

Philips’in Aynalara Taşıdığı Teknoloji

Philips’in Aynalara Taşıdığı Teknoloji

Philips’in Aynalara Taşıdığı Teknoloji

 

Özelikle son yıllardaki teknolojik gelişmelerin çok fazla olması insanların gelecekte çok daha fazla gelişmiş teknoloji ile karşılaşacağının da habercisi durumundadır. Teknoloji konusunda en çok adım atan markalardan biri olan Philips firması teknosayfa.com adlı sitede yer alan habere göre banyo aynaları ile ilgili de yeni bir teknoloji ile adını duyurmak üzere. 

Banyo Aynaları ve Teknoloji 

Her geçen gün bir yenisini duyduğumuz teknoloji haberleri konularına bir yenisi daha eklendi. Teknolojik konularda öncü bir firma olan Philips bu kez de banyolarda akıllı aynalar ile karşımıza çıkmak üzere. Philips Hue adındaki bu ayna çevresinden yaydığı güzel bir ışık ve muhteşem tasarımı ile göze çarpıyor. Bu teknolojinin telefondan kontrol edilmesi ile kullanımı daha da kolaylaşıyor.  

Şimdilik iPad ve iPhone cihazlarından kontrol edilebilen Philips Hue 20 inç olan bir genişlik ile normal aynalar ile aynı büyüklük oranlarına sahip olan bir aynadır. Ancak aynanın farklı renkleri bulunmamakta, sadece beyaz renkte satışı yapılmaktadır.  Emlak Cihazın telefonlar dışında HomeKit adındaki bir ev otomasyon sistemi yardımı ile de kontrolü sağlanıyor. Apple şirketinin ürünlerine sahip olmayan müşteriler düşünülerek cihazın kullanımı için bir akıllı kumanda üretilmiştir. Nem ve su konusunda kça dayanıklı olan aynanın fiyatı ise henüz bilinmiyor. Çünkü firmanın sitesinde ürün hakkında stokta olmadığı yazılıyor. Ancak aynanın kısa süre içerisinde satışa sunulması bekleniyor.