Ekol’ün ayakları sağlam basıyor

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Ekol, Brisa ile işbirliği anlaşması imzaladı. Yapılan anlaşma kapsamında Ekol Lojistik, 5 bin 500 araçtan oluşan özmal filosunun lastik hizmetlerini Brisa'dan alacak.

Lojistik - 31-01-2018 13:14 7515 kez okundu.

Ekol’ün ayakları sağlam basıyor

Lastik üreticilerinden Brisa, lojistik sektörünün yenilikçi firması Ekol ile özel bir iş birliğine imza attı. Sabancı Center’da düzenlenen imza törenine Ekol Satınalma ve Yatırımlar Genel Müdürü Levent Demir, Filo Genel Müdürü Alper Bilgili, Brisa CEO’su Cevdet Alemdar, Brisa Servis Yöneticisi Tuğrul Karadeniz ve Brisa’nın iş ortağı Marmara Lastik’in sahibi Necmettin Haliç ile firma yetkilileri katıldı. Türkiye’nin en büyük lojistik filosuna  sahip olan Ekol, 5 bin 500 araçlık filosunun yıllık 35 bin lastik ihtiyacı için Brisa’dan destek alacak. İş birliği kapsamında Ekol, Brisa’nın sunduğu Profleet filo çözüm ortaklığı ile çalışmalarını sürdürecek. Bu kapsamda Brisa, Profleet danışmanlık ve hizmet paketi ile Ekol’e ürün, servis hizmetleri, yol yardımı ve danışmanlık desteği sunacak.

5 YILLIK ANLAŞMA

Ekol Satınalma ve Yatırımlar Genel Müdürü Levent Demir, “5 bin raçlık öz mal yatırımımız ile Avrupa’nın ve ülkemizin en büyük lojistik filolarından birine sahibiz. Klasik kara taşımacılığı yerine çevreci bir çözüm olan Intermodal taşımacılığı tercih etmemize rağmen ayda ortalama 10 milyon km yol katediyoruz. Dolayısıyla yakıt ve lastik, filo yönetim maliyetlerimizin merkezinde yer alıyor. Bu operasyonu en verimli ve en nitelikli şekilde yönetmek adına, Türkiye’nin lastik sektörü lideri Brisa’yla gerçekleştirdiğimiz 3+2 yıllık anlaşma ile başlattığımız iş birliğimizin önemli avantajlar sağlayacağına inanıyorum” .

TEKER HEP DÖNECEK

Brisa CEO’su Cevdet Alemdar ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Değer odaklı bir yaklaşımla, filoların günümüz teknolojilerinden faydalanarak daha verimli, daha emniyetli ve daha konforlu bir şekilde operasyonlarını yürütmelerine olanak tanıyan Profleet filo çözümlerimizle, müşterilerimizin ihtiyacı olan tüm hizmetleri tek bir çatı altında topluyoruz. Diğer yandan detaylı araştırmalar, gözlemler ve raporlamalar ile iş ortaklarımızın sahada da her an yanlarında oluyoruz. Sahayı çok iyi bilen bir ekip olarak, sahip ğumuz bu bilgi ve deneyimi, Türkiye’nin lider lojistik şirketi Ekol ile paylaşmaktan ve işbirliğimizden büyük memnuniyet duyuyoruz. Ekol Lojistik'ün filosundaki araçlara hem Türkiye’de hem de Avrupa’da 7/24 hizmet vereceğiz. Araçlarında yaşanabilecek lastik sorunlarına ise vakit kaybedilmeden yerinde müdahale edecek.”

DİĞER HABERLER
Otobüsçünün hali ne olacak?

Otobüsçünün hali ne olacak?

04-04-2024 - Dernekler

Gıda da ön plana çıktı

Gıda da ön plana çıktı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımda çekişme!

Yatırımda çekişme!

04-04-2024 - Teslimatlar

Almanya’da rekor kırdı

Almanya’da rekor kırdı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımcılar gaza geliyor!

Yatırımcılar gaza geliyor!

04-04-2024 - Güncel Haber

Afrika’ya yöneldi

Afrika’ya yöneldi

04-04-2024 - Lojistik

Rota yeniden oluşturuldu

Rota yeniden oluşturuldu

04-04-2024 - Lojistik

Firmalar işine odaklandı

Firmalar işine odaklandı

04-04-2024 - Otomotiv

Man kazançları iyi!

Man kazançları iyi!

03-04-2024 - Otomotiv

TET Global yolunda

TET Global yolunda

03-04-2024 - Teslimatlar