Filolar Temsa ile genişliyor

Temsa, otobüs firmalarının filolarını hızla büyütmeye devam ediyor. Şehirlerarası yolcu taşıma firmalarından Astor Turizm 4 adet, Kastamonu Güven Turizm 2 adet ve Şimtur Turizm’e ise 1 adet Maraton aldı.

Teslimatlar - 19-03-2018 14:37 3350 kez okundu.

Filolar Temsa ile genişliyor

Otobüs üreticilerinden Temsa, Türkiye’deki pazar liderliğini pekiştirecek yatırımlara devam ederken, yurt içindeki araç parkını genişletmeyi de sürdürüyor. Turizm şirketlerinin yeni yatırımlarla filolarına büyütmeye gitmesiyle birlikte tercih sebebi olan Temsa, 3 firmaya 7 otobüs teslimatı gerçekleştirdi.

ASTOR MARATON ALDI

Türkiye'nin önde gelen şehirlerarası otobüs firmalarından Şanlıurfa merkezli Astor Turizm, filosunu Maraton otobüslerle büyütüyor. Düzenlenen teslimat töreni ile Astor Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Adnan As’a Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci tarafından 2+1 koltuklu 4 adet Maraton teslim edildi. Adnan As, "Son teslim aldığımız otobüsler ile filomuzdaki Maraton sayısı ise 8’e ulaştı. Filomuzdaki Maraton dışında 23 otobüs daha var. Toplam araç sayımız ise 31. Tercihimizde en önemli etkenlerden biri Temsa’nın yerli marka olması. 2016 yılında başladığımız iş birliği süreci ile Maraton araçlarımızın performansından büyük bir memnuniyet duyduk. Yolcularımız da araçların konfor düzeyinden memnun. Bu memnuniyet yeni yatırımlarda tercihimizi Maraton araçlardan yana olmasına sağladı" .

FİLOYA İLK TEMSA GİRDİ

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektöründe 33 yıldır hizmet veren Kastamonu Güven Turizm de filosuna 2 adet Maraton ekledi. Teslimatı Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci Firma sahibi Abdullah Çatal’a gerçekleştirdi. Temsa'dan ilk defa otobüs aldıklarını açıklayan Abdullah Çatal, “Temsa’nın yerli marka olması, bagajının büyük ve alım imkanlarının uygun olması tercihimizde etken . Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sayın Sonat Demirci’nin ilk defa gerçekleşen bu iş birliğinde katkısı çok büyük. İşbirliğimiz bundan sonra da devam edecek” .

ŞİMTUR 4'ÜNCÜ MARATON'U ALDI

Pamukkale Turizm bünyesinde 15 yıldır taşımacılık faaliyetlerini sürdüren Şimtur Turizm, Temsa yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Daha önce 2 adet Maraton ve bir adette Safir teslim alan firma, 4'üncü Maraton otobüsünü de teslim alarak filosunu genişletti.

Şimtur Turizm firma sahibi Yılmaz Şimşek, 4’üncü Maraton’unu Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci ve Ant Oto İstanbul Otobüs Satış Müdürü Şafak Kıyar’dan teslim aldı. Pamukkale Turizm bünyesinde 3 Maraton aracının hizmet verdiğini belirten firma sahibi Yılmaz Şimşek, 5 adet daha Maraton araca yönelik görüşmelerde bulunduklarını açıkladı. Şimşek, “Bursa merkezli olarak 1998 yılından beri personel ve öğrenci taşımacılığı alanında faaliyet gösteriyoruz. Şu an filomuzda 60’ın üzerinde araç var. Aldığımız bu araç 4’üncü Maraton. 3’ü Pamukkale Turizm’de, 1 Maraton ise turizm taşımacılığı alanında hizmet veriyor. Daha önce Safir araçları kullandık. 2016 yılında ise ilk Maraton aracımızı aldık. Duyduğumuz memnuniyet ile yeni yatırımlarda da tercihimiz Maraton olmaya devam ediyor” .

DİĞER HABERLER
Otobüsçünün hali ne olacak?

Otobüsçünün hali ne olacak?

04-04-2024 - Dernekler

Gıda da ön plana çıktı

Gıda da ön plana çıktı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımda çekişme!

Yatırımda çekişme!

04-04-2024 - Teslimatlar

Almanya’da rekor kırdı

Almanya’da rekor kırdı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımcılar gaza geliyor!

Yatırımcılar gaza geliyor!

04-04-2024 - Güncel Haber

Afrika’ya yöneldi

Afrika’ya yöneldi

04-04-2024 - Lojistik

Rota yeniden oluşturuldu

Rota yeniden oluşturuldu

04-04-2024 - Lojistik

Firmalar işine odaklandı

Firmalar işine odaklandı

04-04-2024 - Otomotiv

Man kazançları iyi!

Man kazançları iyi!

03-04-2024 - Otomotiv

TET Global yolunda

TET Global yolunda

03-04-2024 - Teslimatlar