Omsan'ın lastikleri Michelin

Lojistik firmalarından Omsan, Michelin ile 2007 yılından yaptığı tedarik işbirliği anlaşmasını 2020 yılına kadar uzattı. Sektörlerinde uzun yıllara dayanan deneyimleriyle öncü iki firma, Michelin Solutions kapsamında iş birliğine gidecek.

Lojistik - 27-03-2018 15:50 2011 kez okundu.

Omsan'ın lastikleri Michelin

Dünya genelinde lastik ve lastik teknolojileriyle ilgili çözümler geliştirerek müşterilerine 360 derece hizmet sunan Michelin, 40’tan fazla ülkeye uluslararası karayolu taşıması ve  81 ile yurtiçi dağıtım hizmeti sağlayan Omsan Lojistik’in filosundaki araçların bakımını üstlendi.

Türkiye’de sunduğu hizmetlerin yanı sıra Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde bulunan tesisleri ve 887 araçlık filosu ile lojistik hizmeti sunan Omsan, yeni işbirliği sayesinde Michelin’in geniş hizmet ağından faydalanacak. Filoların elverişliliğini optimize edip, operasyonel maliyetlerini düşürerek işletmelerin lastik yönetimini kolaylaştıran Michelin Solutions sayesinde kendisi için özel olarak hazırlanmış lastik yönetimiyle filosundaki araçların lastiklerinin bakımını ve tam güvenliğini sağlayacak.

BÜYÜK AVANTAJLAR

İş birliği kapsamında gerçekleştirilen imza töreni; Omsan Lojistik Genel Müdürü Doç. Dr. Hakan Keskin, İdari İşler Direktörü Yılmaz Büyükköprü ve Michelin Ticari Satış Direktörü Sertan Akçagöz ile firma yetkililerinin katılı ile Omsan Lojistik Genel Müdürlüğü’nde düzenlendi. Törende konuşan Sertan Akçagöz, “Avrupa’da 80 yıldır toplam 20 ülkede sürdürdüğümüz Michelin Solutions hizmetlerimizi Türkiye’de 40 yıldır lojistik sektörüne yön veren lider şirketlerden Omsan Lojistik ile sürdürüyor olmaktan gurur duyuyoruz. 2007 yılından bu yana büyük bir uyum ve verimlilikle sürdürdüğümüz iş birliğimizi yeni anlaşma ile 2020 yılına kadar devam ettirme kararı aldık. Anlaşma kapsamında Omsan Lojistik’e sunduğumuz 360 derece hizmetlerimiz devam edecek. Eminim ki Michelin’in teknolojik ve yenilikçi duruşu işbirliğimiz süresince çok büyük avantajlar sağlayacak” ifadesini kullandı.

VERİMLİLİĞİ İÇİN MICHELIN

Omsan Lojistik Genel Müdürü Doç. Dr. Hakan Keskin ise törende; “Müşterilerimize sunduğumuz kaliteli hizmeti, titizlikle seçtiğimiz iş ortaklarımızın da desteğiyle 40 yılı aşkın süredir başarıyla devam ettiriyoruz. Yaygın servis ağı, müşteri memnuniyetine verdikleri önem, hızlı ve kaliteli çözümleri ile Michelin değerli bir iş ortağımızdır. Bizim için müşterilerimize kaliteli hizmet sunarken verimliliğimizi korumak büyük bir öncelik. Bu anlamda Michelin ile birbirimize karşılıklı fayda sağlayacağımıza inanıyor, uzun süreli işbirliğimizin daha kaliteli hizmet için önemli ğunu düşünüyorum. Bu vesile ile işbirliğimizin sektörümüze hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

DİĞER HABERLER
Otobüsçünün hali ne olacak?

Otobüsçünün hali ne olacak?

04-04-2024 - Dernekler

Gıda da ön plana çıktı

Gıda da ön plana çıktı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımda çekişme!

Yatırımda çekişme!

04-04-2024 - Teslimatlar

Almanya’da rekor kırdı

Almanya’da rekor kırdı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımcılar gaza geliyor!

Yatırımcılar gaza geliyor!

04-04-2024 - Güncel Haber

Afrika’ya yöneldi

Afrika’ya yöneldi

04-04-2024 - Lojistik

Rota yeniden oluşturuldu

Rota yeniden oluşturuldu

04-04-2024 - Lojistik

Firmalar işine odaklandı

Firmalar işine odaklandı

04-04-2024 - Otomotiv

Man kazançları iyi!

Man kazançları iyi!

03-04-2024 - Otomotiv

TET Global yolunda

TET Global yolunda

03-04-2024 - Teslimatlar