Altur’un gözbebeği Temsa otobüsleri

Öğrenci ve personel taşıma firması Altur Turizm, 2018 yılını yatırım yılı ilan etti. İlk tercihini Temsa’dan yana kullanan firma, siparişini verdiği 20 adet Safir ve 100 adet Prestij SX midibüs olmak üzere toplam 120 aracı teslim alarak filosunu güçlendirdi. Altur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak, “20 yıl önce başlayan Temsa ile işbirliğim de kullanıcısına kâr ettiren konforlu araçlar ürettiklerine bizzat şahit oldum” dedi.

Teslimatlar - 17-04-2018 19:29 5765 kez okundu.

Altur’un gözbebeği Temsa otobüsleri

Altur Turizm, 3’üncü Havaalanı projesinde kullanmak üzere Temsa’dan 120 adet araç aldı. Firma yıl içerisinde 30 adet daha Safir otobüsün alımını gerçekleştirecek. Altur’a satışı yapılan 100 adet Prestij SX midibüs ve 20 adet Safir otobüs, Sabancı Holding genel merkezinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Altur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak, Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Albayrak, Temsa Genel Müdürü Hasan Yıldırım, Genel Müdür Yardımcısı Hakan Koralp, Satış Müdürü Baybars Dağ ve Kurumsal İletişim Müdürü Ebru Ersan katıldı.

TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞIYOR

Temsa Genel Müdürü Hasan Yıldırım, Temsa ve Altur Turizm’in kendi alanlarında oluşturdukları iş hacmi ile Türkiye ekonomisine büyük oranda katkı sağladıklarını söyledi. Yıldırım, “Altur ile uzun yıllardır sürdürdüğümüz iş birliğinin artarak devam ettiğini görmek bizler için işimizi doğru yaptığımızın en önemli göstergesidir. Bu iş birliğini, Türkiye’nin aydınlık geleceğine yürekten inanan; üreterek, istihdam yaratarak ve yatırım yaparak, ülkemiz ekonomisi için taşın altına elini koyan iki firmanın ortak bir alanda buluşması olarak tanımlıyorum. Altur Turizm ile güç birliğimiz daha uzun yıllar devam edecek” .

TEMSA’NIN HEDEFİ OTOMOTİVDE 5.0

Türkiye ticari araç pazarında 2017 yılını aralıksız 4’üncü kez lider olarak kapattıklarını hatırlatan Hasan Yıldırım, 2018 yılında da hedeflerinin en çok satan marka olarak tarihe geçmek ğunu söyledi. Yıldırım, “Son dönemde gerçekleştirdiğimiz iş birlikleriyle bu yılın ilk 3 ayında yüzde 20’nin üzerinde daralan otobüs pazarında geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre pazar payımızı artırmayı başardık. 2018 yılını da başarı ile taçlandırmak istiyoruz. Çünkü kuruluşumuzun 50’inci yılını kutluyoruz. Bu özel yılda da büyüme performansına devam ettireceğiz. Üst üste dört yıldır devam ettirdiğimiz pazar liderliğimizi 2018 yılında da korumak için var gücümüzle çalışacağız. Başarı bir ekip işidir. Temsa’nın da ekibinde alanında uzman birbirinden değerli arkadaşım var. Ekibim sahada, sektörün gücü arkamızda, ürettiğimiz kaliteli ve konforlu araçlarımız Türkiye yollarının yanında dünyanın dört bir yanında görmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

İLK OTOBÜSÜ SAKIP AĞA SATTI

Altur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak ise konuşmasına Temsa ile olan işbirliğinin başlangıcını anlatarak başladı. Albayrak, “Sakıp Ağa’yı rahmet ve saygıyla anıyorum. Yıl 1998 ve dönemin Başbakanı Mesut Yılmaz’ında bulunduğu bir iftar davetindeyiz. Sakıp Sabancı ile aynı masadayız ve ezanın okunmasına bir saat var. O süre zarfında bana bir tane otobüs sattı. Sabahleyin iş yerine geldiğimde kapının önünde otobüsü çekmişler. İçinde de Sakıp Ağa’nın pusulası var: Bu otobüs Altur ailesine, Albayrak ailesine hayırlı olsun. Otobüs dolusu para kazanmanızı temenni eder, Abdurrahimcim gözlerinden öperi… yazıyordu. Bu söz üzerine otobüsün pazarlığı yapılabilir mi? Faturaya ne yazdılarsa onu ök. İşbirliğimiz o günden bu günlere güçlenerek geldi. 2 bin adet öz mal aracımız var ve bu sayı içerisinde 220’si büyük otobüs olmak üzere toplamda 436 adet Temsa markalı araç bulunmaktadır. Kiralıklar ile birlikte toplam filomuzdaki araç sayımız ise 10 bin adettir. Sistemin aksamaması için yedekte bekleyen aracımız ise 900 civarındadır” .

EMNİYET VE KONFORLU İLK SIRADA

Abdurrahim Albayrak, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Türkiye, sanayisi ve bunu destekleyen hizmet sektörüyle müthiş bir büyüme performansı sergiliyor. Biz de Türkiye ekonomisinin çıktığı bu yolda üzerimize düşeni yerine getiriyoruz. Bir yandan yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürürken, bir yandan da işimizi daha iyi yapabilmek adına bir bir projeleri hayata geçiriyoruz. Yaptığımız işte en büyük sermayemiz insan kaynağı ve kaliteli araç filosudur. En önemli odak noktamız ise müşteridir. Gerek şirketimizin başarısındaki asıl pay sahipleri olan şoför kardeşlerimiz gerekse bizlere hayatlarını emanet eden müşterilerimizin emniyeti ve konforu bizler için her şeyden daha değerlidir. Bu kapsamda yüksek emniyet standartları ve konforlu sürüş deneyimine sahip bu araçları filomuza dahil etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.”

DİĞER HABERLER
Sigortada yeni dönem!

Sigortada yeni dönem!

23-04-2024 - Güncel Haber

Otobüsçünün hali ne olacak?

Otobüsçünün hali ne olacak?

04-04-2024 - Dernekler

Gıda da ön plana çıktı

Gıda da ön plana çıktı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımda çekişme!

Yatırımda çekişme!

04-04-2024 - Teslimatlar

Almanya’da rekor kırdı

Almanya’da rekor kırdı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımcılar gaza geliyor!

Yatırımcılar gaza geliyor!

04-04-2024 - Güncel Haber

Afrika’ya yöneldi

Afrika’ya yöneldi

04-04-2024 - Lojistik

Rota yeniden oluşturuldu

Rota yeniden oluşturuldu

04-04-2024 - Lojistik

Firmalar işine odaklandı

Firmalar işine odaklandı

04-04-2024 - Otomotiv

Man kazançları iyi!

Man kazançları iyi!

03-04-2024 - Otomotiv