Eksin; müşteri pusula gibidir

Hüner Lojistik, 2018 yılı yatırım programı dahilinde tercihini Scania’dan yana kullandı. Firma, 145 adet Scania çekici teslim alarak filosunu güçlendirdi. Scania Genel Müdürü İlhami Eksin, “Doğru müşteri pusula gibidir. Kullanmasını bilen firmaya yolunu gösterir. Hüner ve HNR lojistik 145 adetlik alımla birlikte 325 adetlik tüm filosunu Scania’ya çevirdi” dedi.

Teslimatlar - 20-04-2018 22:09 4599 kez okundu.

Eksin; müşteri pusula gibidir

Scania bayii Erçal Otomotiv tarafından Hüner Lojistik’e satışı yapılan 145 adetlik R 450 LA 4x2 MEB çekici, Adile Sultan Sarayı’nda düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine; Hüner Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hüner, Yönetim Kurulu üyeleri Arda Hüner ve Melisa Hüner, Scania Genel Müdürü İlhami Eksin ile Scania Satış Müdürü Gökhan Altun katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Erçal Otomotiv’den ise firma sahibi Burhan Erçal’de hazır bulundu.

FİLO TEK MARKA OLDU

Hüner Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hüner, “İlk defa Scania marka aracımızı 2015 yılında aldık. Yüksek performans ve hizmet standartları, Scania markasına olan sadakatimizin artmasına sebep . Etkin filo yönetimine çok önem veriyoruz. Bu bağlamda, Scania Filo Yönetimi Sistemi ve uzaktan erişimli Takograf Sistemi bizim beklentilerimizle tam olarak örtüştü. Bugün teslim aldığımız 145 adet araçla filomuzdaki sayı 325 adede yükseldi. 2015 yılından bugüne yaptığımız dönüşüm alımları ile birlikte Scania, filomuzda yer alan tek marka haline geldi” .

EKSPRES SERVİS BAŞLADI

Avrupa ülkelerinden Türkiye’ye ekspres servis hizmeti başlattıklarını açıklayan İbrahim Hüner, şöyle devam etti: “Ekspres operasyonlarımızda hız, güvenlik ve yakıt maliyeti önem kazandı. Burada da Scania marka araçların tüm bu ihtiyaçlarımızı fazlasıyla karşıladığını gördük. Yaptığımız yatırımları en öz kaynaklarımızı kullanarak yapıyoruz. Bünyemizde bulunan Avrupa’nın en güçlü acenteleri ile ithalat ve ihracat yüklemelerinde hızlı ve güvenli karayolu taşımacılığı gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz uluslararası operasyonlarda lider marka olmak. Halen Hollanda, Almanya, İtalya, Belçika gibi Orta Avrupa ülkelerine karayolu nakliyesi gerçekleştiriyoruz. Yeni aldığımız araçları ekspres servis hizmetlerimizde ve operasyon ağımızı genişletmek amacıyla kullanacağız.”

MARKAYA DUYULAN GÜVEN

Scania Genel Müdürü İlhami Eksin ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Hüner ve HNR Lojistik gibi marka değeri yüksek, uluslararası faaliyetlerde bulunan bir grup ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğinden dolayı öncelikle başta İbrahim Hüner olmak üzere tüm Hüner ve HNR Lojistik ailesine teşekkür ediyorum.” Yapılan konuşmaların ardın İlhami Eksin, İbrahim Hüner’e, araçlarının üzerindeki kurumsal logosunda yer alan Ara Güler’in ünlü fotoğrafının da bulunduğu bir albüm hediye etti.

DİĞER HABERLER
Otobüsçünün hali ne olacak?

Otobüsçünün hali ne olacak?

04-04-2024 - Dernekler

Gıda da ön plana çıktı

Gıda da ön plana çıktı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımda çekişme!

Yatırımda çekişme!

04-04-2024 - Teslimatlar

Almanya’da rekor kırdı

Almanya’da rekor kırdı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımcılar gaza geliyor!

Yatırımcılar gaza geliyor!

04-04-2024 - Güncel Haber

Afrika’ya yöneldi

Afrika’ya yöneldi

04-04-2024 - Lojistik

Rota yeniden oluşturuldu

Rota yeniden oluşturuldu

04-04-2024 - Lojistik

Firmalar işine odaklandı

Firmalar işine odaklandı

04-04-2024 - Otomotiv

Man kazançları iyi!

Man kazançları iyi!

03-04-2024 - Otomotiv

TET Global yolunda

TET Global yolunda

03-04-2024 - Teslimatlar