Yeni Crafter Türkiye’de

Volkswagen Ticari Araç’ın büyük sınıf hafif ticari araç segmentindeki temsilcisi Crafter, her yönüyle yenilendi. Bir önceki versiyon tamamen geliştirilerek yeniden tasarlanan Yeni Crafter; teknoloji, güvenlik, konfor ve hem iç hem de dış tasarımındaki yeniliklerle sınıfının çok ötesinde olanaklar sunuyor ve sınıfındaki standartları yeniden belirliyor.

Otomotiv - 23-04-2018 15:24 4511 kez okundu.

Yeni Crafter Türkiye’de

Teknoloji, güvenlik ve ekonomi bakımından standartları daha da yükselten Yeni Crafter Türkiye pazarında satışa sunuldu. Yüzde 100 Volkswagen DNA’sına sahip Yeni Crafter, güçlü motoru, yeni nesil güvenlik donanımları ve düşük yakıt tüketimiyle ticaret dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Farklı müşteri gruplarının ihtiyaç ve taleplerine göre özel olarak tasarlanan Yeni Crafter, geliştirilen yeni teknolojileriyle sınıfında birçok özelliği ilk kez sunuyor.

SINIFININ GÜÇLÜ MOTORU

Sınıfının en güçlü motoruna sahip Yeni Crafter Panel Van, 2.0 litre hacimli turbo dizel 140 ve 177 PS gücünde iki farklı motor seçeneğiyle satışa sunuluyor. Volkswagen tarafından yeni geliştirilen 2 litre TDI motor, Yeni Crafter’la birlikte ticari araç gereksinimlerine özel olarak tasarlanmış, dayanıklı ve uzun ömürlü motorlar olarak sunuluyor. Türkiye pazarında kendi segmentinde ilk olan 2.0 litre hacimli turbo dizel motor 177 PS güç üretirken 410 Nm tork sağlıyor. Yeni Crafter böylece, yüksek performans, düşük yakıt tüketimi ve yüksek çekiş gücü sağlıyor. 140 PS güç üreten motoru, 100 kilometrede ortalama 7,5 litre yakıt tüketirken, 177 PS gücündeki turbo dizel motoru ise, 100 kilometrede ortalama 7,9 litre yakıt tüketimine sahip.

8 İLERİ OTOMATİK VİTES

Sınıfında yalnızca Yeni Crafter tarafından sunulan 8 ileri otomatik vites seçeneği, yakıt tüketimini azaltan, kesintisiz, kusursuz ve sarsıntısız vites geçişi sunuyor. Yeni Crafter’ın sürüş özelliklerine göre tasarlanan 8 ileri otomatik şanzıman, kesintisiz vites geçişleri ile konforlu ve daha düşük yakıt tüketimi sağlıyor. Önden çekişli, arkadan itişli ve 4 motion dört tekerlekten çekişi ile birlikte kullanılabilen 8 ileri otomatik vites yük taşımaya da uygun. Hem sarsıntısız sürüş sağlaması hem de yüke uygun olması sayesinde şehir içi kullanımda ve özellikle ambulanslar için çok uygun bir araç olarak konumlanıyor.

İLERİ TEKNOLOJİ SÜRÜŞ

Yeni Crafter, segmentinin üstünde ileri teknoloji ve güvenlik donanımları sunuyor. Kaza risklerini algılamaya yönelik en iyi ve en son teknolojiye sahip donanımları kaza risklerinin azaltılmasına yardımcı oluyor. Standart olarak sunulan İkincil Çarpışma Önleme Asistanı, kazadan hemen sonra bilinç dışı yapılabilecek hareketlerin önüne geçerek, aracı durduruyor ve ikinci çarpışmanın olma ihtimalini ortadan kaldırıyor. Rüzgar Savrulma Asistanı, özellikle viyadüklerde, fırtınalı havalarda ve yüksek süratlerde, Yeni Crafter’ın yola daha sıkı tutunmasını sağlıyor.  Yorgunluk Tespit Sistemi ise, sürücünün aracı kullanımıyla ilgili parametrelerine bakarak yorgunluk durumunu tespit ediyor ve sürücüyü ikaz ediyor. Şerit Takip Asistanı, sürücünün bulunduğu şeritten farkında olmadan ayrıldığını tespit ettiğinde direksiyonu sertleştirerek ve sürücüyü uyararak olası kazaları engellemeye yardımcı oluyor. Hız sabitleyici ise, uzun yolda sürücünün konforunu artırmanın yanı sıra uygun hız aralığında ekonomik bir sürüş imkânı sağlıyor.

DİĞER HABERLER
Otobüsçünün hali ne olacak?

Otobüsçünün hali ne olacak?

04-04-2024 - Dernekler

Gıda da ön plana çıktı

Gıda da ön plana çıktı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımda çekişme!

Yatırımda çekişme!

04-04-2024 - Teslimatlar

Almanya’da rekor kırdı

Almanya’da rekor kırdı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımcılar gaza geliyor!

Yatırımcılar gaza geliyor!

04-04-2024 - Güncel Haber

Afrika’ya yöneldi

Afrika’ya yöneldi

04-04-2024 - Lojistik

Rota yeniden oluşturuldu

Rota yeniden oluşturuldu

04-04-2024 - Lojistik

Firmalar işine odaklandı

Firmalar işine odaklandı

04-04-2024 - Otomotiv

Man kazançları iyi!

Man kazançları iyi!

03-04-2024 - Otomotiv

TET Global yolunda

TET Global yolunda

03-04-2024 - Teslimatlar