Pamukkale'nin yatırımı Man'a

Türkiye seyahat sektörünün köklü ve öncü kuruluşu Pamukkale Turizm, geçen sene olduğu gibi bu yıl da 70 adetlik otobüs alımında yine Man’ı tercih etti. 2018 yılının sezon başlangıcında 20 adet 13 metre Neoplan Tourliner ve 50 adet de yeni Man Lion's Coach 2+1 VIP’den oluşan 70 adetlik sipariş veren Pamukkale Turizm, ilk 35 aracı teslim aldı.

Teslimatlar - 23-04-2018 16:11 7628 kez okundu.

Pamukkale'nin yatırımı Man'a

Man bayii Şensan Otomotiv tarafından Pamukkale Turizm'e satışı yapılan otobüsler, düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, Özmal Filo Müdürü Ahmet Aksoy Man Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ve Satış Koordinatörü Emrah Albustanoğlu ile firma yetkilileri katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Şensan Otomotiv'den ise Hulusi Şen'de hazır bulundu.

İŞ ORTAĞINDA MEMNUNİYET

Man Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, “Köklü işbirlikleri, ancak her iki taraf için de bir memnuniyet söz konusu ise bu kadar uzun yıl sürdürülebilir. Pamukkale Turizm gibi alanında öncü kuruluşların bizi tercihi, teveccühü, doğal olarak bizde memnuniyet yaratıyor. Pamukkale Turizm özelinde, kurumsal ilişkiler kadar, kişisel iletişimde de yakaladığımız sıcak ve samimi iletişim de bizler için ayrı bir memnuniyet kaynağı. Ancak Man ailesi için asıl olan iş ortaklarına fayda sağlayacak ortamlar oluşturmaktır. Man olarak yüksek nitelikli araçlarımızla ğu kadar, Ar-Ge’mizle, sunduğumuz Satış Sonrası Hizmetler ve çeşitli hizmetlerimizle geleneksel olarak hep bu konuya odaklanıyoruz. Bu açıdan; Pamukkale Turizm ile ğu gibi sürdürdüğümüz uzun yıllara dayalı dostluklar, iş ortaklıkları da bizler için ayrı ve özel bir anlam taşıyor” .

HİZMET  KALİTESİ STANDART

Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, hızla gelişen ve değişen dünyada değişime direnmenin suyu dövmeye benzediğini hatırlattı. Beklentilerin değişmesi ile şirketlerin de değişmek zorunda ğunu belirten Özdalgıç, şöyle devam etti: “Pamukkale Turizm, 56 yıl önce insanlarımızı sevdiklerine ulaştırmak üzere kuruldu. Halkımızın takdiri ile büyüdü, hizmet ağını genişletti ve gelişti. Sektörün gündemden düşmeyen markası ve amiral gemisi . Aynı sorumluluk duygusu ile bugün de ülkemize ve geleceğe olan güvenle yatırımlarımıza çok daha güçlü olarak devam ediyoruz. Koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kaliteyi opsiyonel olarak değil, standart sunmak birinci önceliğimizdir. Çünkü kalite, ülkemizin güzel insanlarının en doğal hakkıdır. Yolcuyu önemseyen kurum kültürü ve değerlerimiz ile tüm Türkiye'de farkımızı hissettirmeye devam edeceğiz.”

DİĞER HABERLER
Başımıza gelenler!

Başımıza gelenler!

25-04-2024 - Güncel Haber

Sigortada yeni dönem!

Sigortada yeni dönem!

23-04-2024 - Güncel Haber

Otobüsçünün hali ne olacak?

Otobüsçünün hali ne olacak?

04-04-2024 - Dernekler

Gıda da ön plana çıktı

Gıda da ön plana çıktı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımda çekişme!

Yatırımda çekişme!

04-04-2024 - Teslimatlar

Almanya’da rekor kırdı

Almanya’da rekor kırdı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımcılar gaza geliyor!

Yatırımcılar gaza geliyor!

04-04-2024 - Güncel Haber

Afrika’ya yöneldi

Afrika’ya yöneldi

04-04-2024 - Lojistik

Rota yeniden oluşturuldu

Rota yeniden oluşturuldu

04-04-2024 - Lojistik

Firmalar işine odaklandı

Firmalar işine odaklandı

04-04-2024 - Otomotiv