Kepek: Türkiye'nin değeri Temsa'dır

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün köklü firmalarından Kamil Koç, 2018 yılı yaz sezonu öncesi araç yatırımlarına ağırlık verdi. Firma, siparişini verdiği 26 adet 2+1 VIP Temsa Safir otobüsü teslim alarak filosunu güçlendirdi. Operasyon Direktörü Çağatay Kepek, "Sezonda 1300 adet otobüs filomuz ile 20 milyon yolcu taşımayı hedefliyoruz" dedi.

Teslimatlar - 11-05-2018 16:37 5458 kez okundu.

Kepek: Türkiye'nin değeri Temsa'dır

Mapar tarafından Kamil Koç'a satışı yapılan otobüsler, Çırağın Sarayı'nda düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Kamil Koç Operasyon Direktörü Çağatay Kepek, Finans Direktörü Faik Ünsal, Temsa Genel Müdür Yardımcıları Hakan Koralp ve Serkan Uzunay, Satış Müdürü Baybars Dağ ile firma yetkilileri katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Mapar Otomotiv'den ise Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin hazır bulundu. Teslimatta aynı da doğum günü olan Yalçın Şahin için sürpriz doğum günü düzenlendi. Pastanın mumlarını üfleyen Şahin, "daha iyi bir sektör" dileğinde bulundu.

50 YILDIR ÜRETİYORUZ

Temsa Genel Müdür Yardımcısı Hakan Koralp, Türkiye’nin iki köklü firması olarak, bu iş birliğinin gelecekte daha da geliştirilerek devam edeceğini söyledi. Koralp, "Temsa ile Kamil Koç arasında uzun süredir var olan işbirliğimizi bugün bir üst seviyeye çıkarttık. Türkiye'nin ve sektörün önde gelen yolcu taşımacılık şirketi Kamil Koç ile olan işbirliğimize bugün bir tuğla daha koyuyoruz. 26 adet 2+1 Safir Plus otobüslerimizin teslimatını gerçekleştiriyoruz. Kamil Koç ile uzun yıllardır sürdürdüğümüz bu işbirliğinde sürekli daha iyiye gittiğimizi görmemizde esasında bizim işimizi ne kadar doğru yaptığımızın bir göstergesi. Bu kapsamda işbirliğinde proje ortağımız ise Mapar'dır. Yeni 26 otobüs ile birlikte Kamil Koç'un filosundaki Temsa markalı araç sayısı 256 adete yükseldi. Bu bizim için gerçekten gurur kaynağıdır. Biz bu sene 50'inci yılımızı kutluyoruz. 50 yıldır ülkemiz ve çalışanlarımız için üretmeye, istihdam sağlamaya ve yatırım yapmaya devam ediyoruz" .

TEMSA İŞLETME DOSTU

Kamil Koç'un her yıl ğu gibi bu yılda kendisine son derece büyük hedefler koyduğunu dile getiren Operasyon Direktörü Çağatay Kepek, yıl içerisinde 20 milyon yolcu taşımayı hedeflediklerini söyledi. İlk dört aya dair sonuçlara baktıklarında bu hedefe rahatlıkla ulaşacaklarını gördüklerini ifade eden Kepek, bu noktada en büyük destekçilerinin her ğu gibi iş ortakları ğunu dile getirdi. Kepek, "Uzun yıllardır işbirliğimiz devam ediyor. Aslında bu 2 firmanın bir biri ile ne kadar iyi anlaşarak çözüm ortakları ğunu gösteriyor. Temsa'yı da 50'inci yaşından dolayı kutluyorum. Temsa ülkemiz için çok kıymetli bir değerdir. Bizde 92'inci yılımızı drduk. 100'üncü yılına doğru giden bir firmayız. Sektöre olan inancımız ve yatırımlarımız devam ediyor. Yaptığımız otobüs törenleri ile de bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Bu seneki yatırımlarımızın ilk bölümü olan 26 adet ile de geleneksel Temsa yatırımlarımızı yapıyoruz. Gerek satış, gerekse satış sonrası hizmetler nedeniyle Temsa ile olan işbirliğimiz bizim araç sahiplik durumuzla öne çıkıyor olması yine aynı markayı tercih etmemize neden . Türkiye yollarında Türk halkına hizmet etmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Projemizin destekçisi olan Mapar Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin'e de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

600 ADET OTOBÜS SATILACAK

Törende bir konuşma da Mapar Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin yaptı. Şahin, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Dostluklar ve bilgi paylaşımı devam ettikçe değerlidir. Temsa'da milli markamız olarak büyümeye devam edecektir. Mapar Otomotiv olarak sektörde emin adımlarla ilerliyoruz. Temsa ile olan işbirliğimiz aile şirketimiz Brey Otomotiv de satış ve satış sonrası olarak başladı. Şuanda servis hizmetimiz devam ediyor. Mapar da kendi başına artık bir markadır. Sıfır ve ikinci el satışları gerçekleştiriyoruz. Sıfır otobüs satışları 2018 yılında 500 ila 600 adet bandında değişecek. Mapar olarak biz ise yıl içerisinde 200 adet sıfır ve 400 adet de ikinci el otobüs satışı gerçekleştireceğiz. İlk 5 aylık dönemdeki yaptığımız teslimatlarla bu hedefe rahatlıkla ulaşacağımız belli

DİĞER HABERLER
Yolcu var para yok

Yolcu var para yok

14-03-2024 - Kara

Bursa adımı attı

Bursa adımı attı

14-03-2024 - Kara

Mercedes hisselerini sattı

Mercedes hisselerini sattı

14-03-2024 - Otomotiv

Ford ile Iveco el sıkıştı

Ford ile Iveco el sıkıştı

14-03-2024 - Otomotiv

Otokar, 15'inci Kez Lider

Otokar, 15'inci Kez Lider

14-03-2024 - Otomotiv

Sarp, gücünü Sap’tan aldı

Sarp, gücünü Sap’tan aldı

14-03-2024 - Lojistik

Zirveye yerleşti

Zirveye yerleşti

14-03-2024 - Otomotiv

Demiryoluna ağırlık verdi

Demiryoluna ağırlık verdi

14-03-2024 - Dernekler

Kozetur TGE aldı

Kozetur TGE aldı

14-03-2024 - Teslimatlar

Kuş olup uçuyorlar!

Kuş olup uçuyorlar!

14-03-2024 - Lojistik