İnci, Brisa'ya akü üretecek

Lastik üreticilerinden Brisa, akü sektöründe faaliyet gösteren İnci GS Yuasa ile iş birliği anlaşması imzaladı. Yapılan anlaşma ile İnci GS Yuasa, Brisa’nın hızlı bakım ve servis mağaza zinciri Otopratik'e özel akü üretimi yapacak. Ayrıca işbirliği kapsamında Brisa ise, Yuasa marka akülerin distribütörlüğünü de üstlendi.

Güncel Haber - 25-05-2018 14:22 5197 kez okundu.

İnci, Brisa'ya akü üretecek

Brisa ve İnci GS Yuasa, düzenledikleri imza töreni ile Türkiye otomotiv sektörüne hizmet edecek yeni bir iş birliği başlattıklarını duyurdu. Anlaşma ile Brisa, Yuasa markasının Türkiye yenileme pazarındaki yetkili distribütörü konumuna ulaştı. Aynı da anlaşma kapsamında İnci GS Yuasa, Brisa’ya ait Otopratik markası için akü üretimi gerçekleştirecek. Otopratik marka akülerin üretimine ise Haziran ayı itibariyle başlanacak.

KENDİ MARKASI İLE

Uzun vadeli bir iş birliği hedeflediklerini belirten Brisa CEO’su Cevdet Alemdar, “Araç sahiplerinin tüm ihtiyaçlarına yanıt veren iş modelleri ile çalışmalarımızı derinleştirdik. Satış ağımızın gücünü sunduğumuz yenilikçi ürün çeşitliliği ile artırdık. Bunun yanında artık kendi ürünlerini pazara sunmaya başlayan Otopratik mağaza zincirimiz, sektörde fark yaratıyor. Araç sahiplerini kaliteli, güvenilir ürün ve hizmetlerle buluşturmanın ve iş ortaklarımıza yeni iş geliştirme fırsatları yaratarak ekonomiye canlılık kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye sanayisine uzun yıllardır hizmet eden, uluslararası ortaklıklar ile yerel gücünü artıran ve yurt dışı pazarlarda ülkemizi başarıyla temsil eden iki güçlü kurum olarak bu iş birliğinin tüm paydaşlarımıza fayda sunacağına inancımız tam” .

DAMGA VURACAK

İnci GS Yuasa İcra Kurulu Direktörü Cihan Elbirlik ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “4 kıtada 80’in üzerinde ülkeye akü çözümleri sunarken, Türkiye’de sektörümüzün teknoloji ve hizmet lideri olarak yolumuza devam ediyoruz. Her destek hizmetlerimizle kullanıcının yanında durmaya özen gösteriyoruz. İşbirliği ile Türkiye pazarında satışa sunduğumuz Yuasa aküsü, Brisa distribütörlüğünde  bin 400’e yakın satış noktasında tüketiciye ulaşacak. Ayrıca Otopratik markasıyla da akü üretimi yapacağız. Güçlü markalarımız ve uzun süreli iş ilişkilerimizin en değerli sermayemiz ğunun bilincindeyiz. Brisa ile işbirliğimizle de söz verdiğimiz gibi, Türkiye ve Avrupa’da sektöre damgasını vuran bir oyuncu olma yolunda bizlere kaldıraç olacak.”

DİĞER HABERLER
Başımıza gelenler!

Başımıza gelenler!

25-04-2024 - Güncel Haber

Sigortada yeni dönem!

Sigortada yeni dönem!

23-04-2024 - Güncel Haber

Otobüsçünün hali ne olacak?

Otobüsçünün hali ne olacak?

04-04-2024 - Dernekler

Gıda da ön plana çıktı

Gıda da ön plana çıktı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımda çekişme!

Yatırımda çekişme!

04-04-2024 - Teslimatlar

Almanya’da rekor kırdı

Almanya’da rekor kırdı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımcılar gaza geliyor!

Yatırımcılar gaza geliyor!

04-04-2024 - Güncel Haber

Afrika’ya yöneldi

Afrika’ya yöneldi

04-04-2024 - Lojistik

Rota yeniden oluşturuldu

Rota yeniden oluşturuldu

04-04-2024 - Lojistik

Firmalar işine odaklandı

Firmalar işine odaklandı

04-04-2024 - Otomotiv