Isuzu şaha kalktı

Anadolu Isuzu’nun Ar-Ge mühendisleri tarafından geliştirilip, Türkiye’deki fabrikasında üretilen Isuzu Novociti Life, global marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Novociti Life, düşük yakıt tüketimi, kolay servis müdahalesi, yolcu ve sürücü konforu, modern tasarım ve alçak tabanıyla dünyanın ilgisini çekmeye devam ediyor. Midibüste otobüs konforu yaşatan Isuzu Novociti Life’a, başta Fransa, İtalya ve Polonya olmak üzere birçok Avrupa ülkesinden talep geldi.

Otomotiv - 29-06-2018 17:43 2904 kez okundu.

Isuzu şaha kalktı

Belçika’nın Kortrijk kentinde düzenlenen fuarda tanıtımı yapılan Isuzu Novociti Life, henüz yollara çıkmadan 2 önemli kuruluş tarafından ödüle layık görüldü. Turquality kapsamında 2017 yılının sonunda düzenlenen ve Türkiye’nin en prestijli tasarım organizasyonu olan Design Turkey yarışmasında İyi Tasarım Ödülü'nün sahibi olan Isuzu Novociti Life, ilk yurtdışı ödülünü de 2018 yılının Nisan ayında A’Design Award & Competition’dan Gold A’Design Award ile aldı.

218 ADET SİPARİŞ GELDİ

Türkiye’nin dört bir yanından yüksek adette Novociti Life siparişi alan Isuzu, Bingöl’ün ardından Sivas’ta Özel Halk Otobüs Kooperatifi’ne 95 adet, Afyon’da Belediye iştiraki Yüntaş’a 36 adet, Hatay Serinyol’daki Özat, Alahan ve Anayazı kooperatiflerine toplam 52 adet, Mardin Kızıltepe Halk Otobüsleri Kooperatifi’ne 22 adet ve İstanbul Mavi Marmara Ulaşım A.Ş.’ye 13 adet olmak üzere toplamda 218 adet Novociti Life siparişi aldı. Yurtiçinde ğu gibi yurtdışında da yoğun ilgi gören, bayi ve servis yapılanması, ürün çeşitliliğiyle global marka olma yolunda emin adımlarla büyüyen Anadolu Isuzu, başta Fransa, İtalya ve Polonya olmak üzere birçok Avrupa ülkesinden talep ediliyor.

ALÇAK TABANLI MİDİBÜS

Novociti Life, alçak tabanıyla değişen pazar ihtiyaçlarına yönelik bir çözüm olarak gün yüzüne çıktı. Büyük ve orta büyüklükteki otobüs yerine küçük boyutlarda otobüs konseptiyle dar sokaklı şehirleri de hedefleyen Novociti Life, aynı da alçak tabanlı yapısıyla engelli ve yaşlı nüfusun sosyal hayata daha fazla katılımını da destekliyor. Anadolu Isuzu’nun otobüs ürün grubunda bulunan 9,5 m. uzunluğundaki Citibus modeli ile 7,5 m. uzunluğundaki Novociti modeli arasında 8 m. uzunluğuyla yeni bir segment oluşturan Novociti Life, midibüs boyutlarında otobüs görünümüyle dikkat çekiyor. Novociti Life’ın alçak tabanlı tasarımına uygun olarak arkaya konumlandırılan FPT marka NEF4 model motoru, 186 beygir güç ve 680 nm. tork üretiyor. FPT’nin EGR sistemine gerek duymadan Euro 6C emisyon normlarını karşılayabilen motor teknolojisi, yüksek enerji verimliliği ile düşük yakıt tüketimi sağlanmasını mümkün kılıyor. Novociti Life hem yurtiçinde hem de yurtdışında otomatik şanzıman opsiyonlarıyla sunuluyor. Toplam 60 kişilik yolcu kapasitesiyle geniş iç hacimli Novociti Life, gün ışığının araç içerisinde etkin kullanımını sağlayan özel yolcu camı tasarımıyla, tekerlekli sandalyedeki yolcuların dahi yan camları kolaylıkla kullanabilmelerine imkan veriyor.

DİĞER HABERLER
Yolcu var para yok

Yolcu var para yok

14-03-2024 - Kara

Bursa adımı attı

Bursa adımı attı

14-03-2024 - Kara

Mercedes hisselerini sattı

Mercedes hisselerini sattı

14-03-2024 - Otomotiv

Ford ile Iveco el sıkıştı

Ford ile Iveco el sıkıştı

14-03-2024 - Otomotiv

Otokar, 15'inci Kez Lider

Otokar, 15'inci Kez Lider

14-03-2024 - Otomotiv

Sarp, gücünü Sap’tan aldı

Sarp, gücünü Sap’tan aldı

14-03-2024 - Lojistik

Zirveye yerleşti

Zirveye yerleşti

14-03-2024 - Otomotiv

Demiryoluna ağırlık verdi

Demiryoluna ağırlık verdi

14-03-2024 - Dernekler

Kozetur TGE aldı

Kozetur TGE aldı

14-03-2024 - Teslimatlar

Kuş olup uçuyorlar!

Kuş olup uçuyorlar!

14-03-2024 - Lojistik