Lojistikçilerin Hocası Ataşehir'in hizmetinde

Uluslararası Nakliyeciler Derneği'ne (UND) bağlı Eğitim Merkezi'nde Müdür ve Eğitmen olarak Mevzuat ve Tehlikeli Madde Taşımacılığı ile SRC- ÜDY-ODY-TMGD eğitimleri veren Muammer Ünlü, AK Parti'den Ataşehir Belediyesi Encümen adayı oldu. Tam bir hizmet ve gönül adamı olan Muammer Ünlü'nün yanında ise sektör mensupları yer alıyor.

Güncel Haber - 11-02-2019 10:28 8693 kez okundu.

Lojistikçilerin Hocası Ataşehir'in hizmetinde

Karayolu taşımacılık sektöründe mesleki yeterlilik ve üniversite müfredat çalışmalarıyla bilinen lojistik sektör mensuplarının hocası Muammer Ünlü, eğitimciliğinin yanında siyasi kariyeri ile de insanlık yararına faydalı çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Muammer Ünlü, bugüne kadar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Mesleki Yeterlilik Kurumu ve Ulaştırma Bakanlığı başta olmak üzere Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Çalıştaylarda aktif görev aldı. Bu çalışmalara ilaveten; hem mesleki eğitim, hem de yabancı dil eğitimleri alanında hali hazırda devam eden birçok AB Projesinde koordinatörlük görevlerini de yürütmektedir.

MUAMMER ÜNLÜ GÖNÜL ADAMI

"Belediyecilik gönül işidir" diyen Muammer Ünlü, şöyle konuştu: "AK Parti sadece Türkiye’nin değil, dünyanın partisidir, AK Parti bir medeniyet partisidir. Biz kökü içeride olan bir siyasi hareketiz. AK Parti reformcu bir siyasi harekettir. En önemli reformlarımızın başında Türkiye’nin yeni sisteme geçmesi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni sistemin ilk başkanı olması gelmektedir. AK Parti kalkınmayı amaçlar. Biz, halka güvenen bir siyasi hareketiz. Tevazu sahibi, alçak gönüllü, samimi, adil, çalışkan ve liyakat sahibi olarak çalışmalarıma devam ediyorum. Elimden geldiği kadar insanlarımıza hizmet etmeyi kendime ilke edindim. Allah'ın izniyle halkımızın da takdir ve teveccüh göstermesi sonucu göreve geldiğimde daha güzel yaşanabilir bir Ataşehir için çalışacağım."

Muammer Ünlü kimdir?

Aslen Sinop / Ayancık’lı olan Muammer Ünlü, 1971 yılında İstanbul'da doğdu. Liseyi Küçükbakkalköy’de bulunan Prof. Faik Somer’de (Ataşehir) tamamladı. Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler Fakültesi ve Kamu Yönetimi mezunu olan Muammer Ünlü, “Uluslararası Uluslararası Ticaret ve Lojistik” alanında Yüksek Lisans yaptı. Evli olan Muammer Ünlü, biri üniversite 2’nci sınıf, diğeri de lise son sınıfa giden 2 kız babasıdır.

1995-2008 yılları arasında Uluslararası Nakliyeciler Derneğinde “Lojistik Sektör Danışmanı” olarak çalışan Muammer Ünlü; Ulaştırma Bakanlığı ve Dış Ticaret Müsteşarlığının yabancı ülkelerin Bakanlıklarıyla (Bulgaristan, Romanya, Avusturya, Almanya, İtalya, Macaristan, İran, Suriye, Azerbaycan vb.) yapmış olduğu çok sayıda Kara Ulaştırması Komisyon Toplantılarına, lojistik sektörü alanında yurtiçinde ve yurtdışında gerçekleştirilen onlarca seminer ve konferansta sektör temsilcisi olarak resmi heyette görev aldı.

SİYASETTE AKTİF GÖREV

Millete ve memlekete hizmet etmenin yegane yolunun; Sivil Toplum Kuruluşları ve Siyasi Partilerde aktif görev almaktan geçtiğini bilen Muammer Ünlü;
*AK Parti de Nisan 2002-Haziran 2004 yılları arasında Yeni Çamlıca Mahalle Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlığı,
*2004-2007 AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı'nda Teşkilatlanmadan Sorumlu Birim Başkan Yardımcılığı,
*2007-2009 AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcılığı (Genel Sekreter),
*2009-2013 AK Parti Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini başarıyla ifa etmiştir.
*2014 Yerel Seçimlerinde AK Parti Ataşehir Belediye Meclis Üyeliği 18. Sıra Adaylığı,
*2014 yılı Mart ayında yapılan Yerel Yönetimler Seçiminde partimiz 15 Meclis Üyesi ile Belediye Meclisinde temsil edilirken yaşanan 2 istifa ve bir vefat neticesinde 18’nci sıradan Aralık 2017 tarihinde Meclis Üyeliği görevi tevdi edilmiştir.

STK'LARDA BİR ADIM ÖNDE

*Yeni Çamlıca Mahallesi Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Yeni Çamlıca-Mimar Sinan-Mevlana-Yenişehir) kurucu üyeliği, 
*2006-2010 döneminde Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği SİYAD Ataşehir Anadolu Şubesinde 2 dönem Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, 
*2010-2013 döneminde de SİYAD Ataşehir Anadolu Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, 
*Ayancık İlçesi Gürpınar köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kurucusu ve halen Başkan Yardımcılığı,
*2013-2016 döneminde Sinop İli ve İlçeleri Kültür  ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Genel Başkan Yardımcılığı (Genel Sekreter-Teşkilat Başkanlığı, Eğitim ve Burs Komisyonu Başkanlığı), 
*(2016-……) Türkiye SRC Kursları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği (TÜMEDEF) ve
*(2016-…….) Ataşehir Birlik Platformunda Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini hali hazırda yürütmeye devam etmektedir. Millet ve memleket sevdasıyla sosyal faaliyetlerde aktif görev almayı sorumluluk addeden Muammer Ünlü, Uluslararası Nakliyeciler Derneği Eğitim Merkezi Müdürü olarak ekmeğini özel sektörden (1995-……../yaklaşık 23 yıl) kazanırken siyaseti ve dernekçiliği aktif ve etkin olarak icra etmeyi şiar edinmiştir. Samimiyet ilkesi ile hayatına istikamet veren ve insanı yaşat ki, devlet yaşasın sözü gereği her adımında İNSAN başrol konumunda olmuştur.

DİĞER HABERLER
Otobüsçünün hali ne olacak?

Otobüsçünün hali ne olacak?

04-04-2024 - Dernekler

Gıda da ön plana çıktı

Gıda da ön plana çıktı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımda çekişme!

Yatırımda çekişme!

04-04-2024 - Teslimatlar

Almanya’da rekor kırdı

Almanya’da rekor kırdı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımcılar gaza geliyor!

Yatırımcılar gaza geliyor!

04-04-2024 - Güncel Haber

Afrika’ya yöneldi

Afrika’ya yöneldi

04-04-2024 - Lojistik

Rota yeniden oluşturuldu

Rota yeniden oluşturuldu

04-04-2024 - Lojistik

Firmalar işine odaklandı

Firmalar işine odaklandı

04-04-2024 - Otomotiv

Man kazançları iyi!

Man kazançları iyi!

03-04-2024 - Otomotiv

TET Global yolunda

TET Global yolunda

03-04-2024 - Teslimatlar