Sarp, 120 adet treyler aldı

Lojistik firmalarından Sarp Intermodal, 2019 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan'dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 200 adetlik Kässbohrer Swap Body'nin 120 adedini teslim alarak filosuna dahil etti.

Treyler - 17-05-2019 13:56 7236 kez okundu.

Sarp, 120 adet treyler aldı

Daf-Tırsan Otomotiv tarafından Sarp Intermodal'a satışı yapılan araçlar, Tırsan'ın Samandıra Tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Sarp Intermodal Yönetim Kurulu Başkanı Onur Talay ve Genel Müdürü Şenol Taş, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ile Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Daf- Tırsan Otomotiv'den ise Satış Yöneticisi Akgün Nuhoğlu hazır bulundu.

ÜRETİMDE TARİHİ REKOR

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, şirketin yurt dışındaki büyümesini hızlandırdığına dikkat çekerek, şunları söyledi: “Yeni çalışma alanlarında, yeni rekabet analizinde ihtiyaçları tespit etmek, müşteriye daha yakın durmak ve bütün bunların sonucunda da müşterilerden alacağınız geri dönüşlerle yeniden organizasyonunuzu ve işbirliğinizi geliştirecek alanlara yönelmeniz gerekiyor. Biz de Tırsan olarak bunu yapıyoruz. 2018’de bütün bu çalışmalarımızın sonucunu gördük ve üretim tarihimizin rekorunu kırdık. 10 bini aşkın sayıda üretim yaptık ve bunun yaklaşık 9 binini ihraç ettik. Müşterilerin yeni bakış açılarını ve iş modellerini görüyoruz. Bu gözlemlerimize dayanarak intermodal taşımacılığa yönelme kararı aldık ve geçen sene Avrupa’nın en hafif Swap Body aracını yaparak, 67. IAA Fuarı’nda sergiledik. Sarp Intermodal, intermodal taşımacılıkta öncü firmalardan biri. Geçen yıl kendilerine teslim ettiğimiz 20 adet Swap Body aracından sonra, şimdi de 100 adet K.SWAU C+ teslim ediyoruz, sene sonunda ise 80 adet daha araç teslim edeceğiz.”

YATIRIMINDA TEK TERCİH

Kalitesi, operasyonel esnekliği ve verimliliğinden dolayı filo yatırımlarında sadece Tırsan’ı tercih ettiklerine dikkat çeken Sarp Intermodal Yönetim Kurulu Başkanı Onur Talay, “Yoğun olarak kullandığımız 45’lik konteyner tarafında adetlere bakıldığında en fazla hareket sağlayan şirket konumundayız. Ancak kapalı kasa araçlarla yaptığımız taşımalarda dokunamadığımız alanlar oluyordu ve biz de bir arayışa girerek Swap Body yatırımına karar verdik. Bu araçlar için de tercihimiz 3 yıl önce iş birliğine başladığımız ve 3800 kg ağırlığında, 26 tonlara kadar taşımamıza olanak sağlayan şasisinden oldukça verim aldığımız Tırsan’dan başkası olamazdı. Bundan sonra yapacağımız tüm şasi ve konteyner yatırımları da Tırsan olmaya devam edecek. Umut ediyorum ki filomuzdaki Tırsan araçlarımızın sayısını artırarak devam ettiririz ve kalitesine güvendiğimiz Tırsan ile beraber yapımızı kuvvetlendiririz. Bu yatırımlarımızın son derece isabetli bir yatırım olduğunu düşünüyoruz ve hali hazırdaki operasyonlarımızı bu araçlarla devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

DİĞER HABERLER
Otobüsçünün hali ne olacak?

Otobüsçünün hali ne olacak?

04-04-2024 - Dernekler

Gıda da ön plana çıktı

Gıda da ön plana çıktı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımda çekişme!

Yatırımda çekişme!

04-04-2024 - Teslimatlar

Almanya’da rekor kırdı

Almanya’da rekor kırdı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımcılar gaza geliyor!

Yatırımcılar gaza geliyor!

04-04-2024 - Güncel Haber

Afrika’ya yöneldi

Afrika’ya yöneldi

04-04-2024 - Lojistik

Rota yeniden oluşturuldu

Rota yeniden oluşturuldu

04-04-2024 - Lojistik

Firmalar işine odaklandı

Firmalar işine odaklandı

04-04-2024 - Otomotiv

Man kazançları iyi!

Man kazançları iyi!

03-04-2024 - Otomotiv

TET Global yolunda

TET Global yolunda

03-04-2024 - Teslimatlar