Pirelli'nin hizmet ağı genişledi

İzmir ve çevresinde otomotiv sektöründeki pek çok ürün grubunda hizmet sunan, Pirelli’nin yetkili satıcısı Yüksel Rot, emin adımlarla ilerliyor. Firma, ileri teknoloji makine parkına sahip ön düzen ve balans makineleriyle donattığı yeni şubesini hizmete açtı.

Güncel Haber - 01-07-2019 12:13 1855 kez okundu.

Pirelli'nin hizmet ağı genişledi

Yüksel Rot’un sahibi Koray Yılmaz’ın ev sahipliğinde Pirelli Türkiye CEO’su Gian Paolo Gatti Comini’nin de hazır bulunduğu açılışa Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Köçer, Pirelli Türkiye Satış Müdürü Emre Özdemir, Ege ve Akdeniz Bölge Satış Müdürü Tolga Çise, Pazarlama Müdürü Ipek Unaran, İletisim ve Medya İlişkileri Müdürü Ahu Tarmangil, Ticari Pazarlama Şefi Billur Hasbay, Bölge Satış Yöneticileri Kemal Kılınç ve Arda Yavuz’un yanı sıra birçok davetli katıldı.

Pirelli Türkiye Satış Müdürü Emre Özdemir, yaptığı konuşmada; “Premium ve prestij segment lastikler orijinal ekipman dünya lideri olan Pirelli’nin sürdürülebilir büyüme planlarında premium stratejisi önemli bir role sahip bulunuyor. Her otomobilin teknik gerekliliklerine göre özelleştirilmiş lastikler talep eden dünyanın en prestijli otomobil üreticileri Pirelli’yi tercih ediyor. İzmir ve çevresine yönelik premium satış ve servis hizmeti vermeyi hedefleyen yetkili satıcımız Yüksel Rot’un da yeni şubesiyle bu yolculuğumuzda bize önemli bir katkı sunacağına inanıyoruz” ifadesini kullandı.

MÜŞTERİYE YENİ BİR DENEYİM

Pirelli ile süregelen iş birliklerini bu ileri teknolojik donanıma sahip yeni şubenin açılışı ile bir adım daha ileri taşıdıklarını ifade eden Yüksel Rot’un sahibi Koray Yılmaz ise, şöyle konuştu: “Teknolojik ekipmanlarla birlikte 9 araca birden aynı anda hizmet verecek şekilde dizayn ettiğimiz şubemizle Pirelli’nin İzmir’deki en büyük şubesini açmaktan mutluluk duyuyoruz. Premium ve prestij segmentte araç üreticilerinin dünya çapında tercihi olan Pirelli’ye yakışan özel bir şube tasarladık. Çiğli’deki yeni şubemizde sadece lastik satış ve servisi değil, yeni bir deneyim de sunmayı vadediyoruz. Müşterilerimizin konforunu ve araçlarının güvenliklerini esas alarak donattığımız yeni şubemizde gerek kamera sistemi ve teknolojik ekipmanlar ve çocuklara yönelik oyun alanlarıyla da bir ilki gerçekleştiriyoruz. Tüm müşterilerimizi Pirelli’nin bu özel şubesini deneyimlemeye davet ediyoruz.”

SATIŞLAR İKİYE KATLAYACAK

Makine ekipmanı olarak en son teknolojiye sahip yeni şube ile İzmir bölgesindeki mevcut satışların 2 katına çıkarılması amaçlanıyor. 2 katlı 1080 m2’lik bir alana sahip bulunan yeni şubede alt kat, servis alanı ve arkalı-önlü araç giriş-çıkışlarına müsait olarak tasarlandı. Şubenin üst katı ise bekleme-dinlenme alanı ile depo olarak hizmet verecek. Tamamen engellilerin kullanımına uygun olarak tasarlanan yeni şubede müşteriler, üst katta kamera sistemi sayesinde araçlarını takip edebilecek. Ayrıca, çocuklarıyla gelen müşteriler için de ayrı bir oyun alanı yer alıyor. Tüm ortak alanlarda wi-fi internet ve çalışma masaları bulunurken, yoğun çalışan müşterilerin işlerini aksatmadan araçlarını servise getirebilmeleri hedefleniyor.

DİĞER HABERLER
Yolcu var para yok

Yolcu var para yok

14-03-2024 - Kara

Bursa adımı attı

Bursa adımı attı

14-03-2024 - Kara

Mercedes hisselerini sattı

Mercedes hisselerini sattı

14-03-2024 - Otomotiv

Ford ile Iveco el sıkıştı

Ford ile Iveco el sıkıştı

14-03-2024 - Otomotiv

Otokar, 15'inci Kez Lider

Otokar, 15'inci Kez Lider

14-03-2024 - Otomotiv

Sarp, gücünü Sap’tan aldı

Sarp, gücünü Sap’tan aldı

14-03-2024 - Lojistik

Zirveye yerleşti

Zirveye yerleşti

14-03-2024 - Otomotiv

Demiryoluna ağırlık verdi

Demiryoluna ağırlık verdi

14-03-2024 - Dernekler

Kozetur TGE aldı

Kozetur TGE aldı

14-03-2024 - Teslimatlar

Kuş olup uçuyorlar!

Kuş olup uçuyorlar!

14-03-2024 - Lojistik