75 araç aldı

Taşıma şirketlerinden Tuncay Seyahat, 2022 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Isuzu’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 69 adet Isuzu D-Max pick-up ve 6 adet Novo Lux midibüsten oluşan toplamda 75 adet aracını teslim alarak filosuna dahil etti.

Teslimatlar - 03-10-2022 22:27 4046 kez okundu.

75 araç aldı

Anadolu Isuzu’nun Kocaeli bölgesindeki yetkili satıcısı FNC Otomotiv’den tarafından Tuncay Seyahat’e satışı yapılan araçlar, düzenlenen törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Tuncay Seyahat’in sahiplerinden Cevat Tuncay ve Vedat Tuncay, Anadolu Isuzu’dan Hakan Kefoğlu, Yusuf Teoman, Murat Küçük ve Ferhat Sancaklı katıldı. Törende satışı gerçekleştiren FNC Otomotiv’den ise firma sahibi Fikret Çimen ve ekibi de hazır bulundu. Teslim alınan araçların Kocaeli Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde kullanılacağı öğrenildi.

HER KOŞULDA HİZMET

Anadolu Isuzu, D-Max’i dört farklı donanım seviyesi ile müşterilerine sundu. İşletmelerin temel iş odaklı gereksinimlerini eksiksiz karşılayacak donanım seviyesi, yüksek performanslı motor ve sağlam özelliklerini ekonomik kullanım avantajı ile buluşturan pick-up ihtiyaçlarına yanıt veren Isuzu  D-Max, kamu hizmetleri için de ideal bir araç niteliğinde. Sınıfında standartları yükselten özelliklere sahip olan Isuzu D-Max serisi, yüksek performanslı motoru ve en zorlu şartlara dayanıklı sağlam gövdesi ile Türkiye’nin doğusundan batısına kentlerden kırsal bölgelere her türlü iklim, mevsim ve arazi koşullarında başarıyla hizmet veriyor. Euro 6d emisyon standartlarına uyumlu olan Isuzu D-Max çevreci motoru, ekonomik  yakıt tüketimi ve yüksek performansı ile büyük beğeni topluyor. Isuzu D-Max serisi, tüm versiyonlarda sunulan 80 cm sudan geçiş yüksekliği, güvenlik özelikleri ve 4X4 versiyonlara eklenen diferansiyel kilidi ile off-road da dahil olmak üzere zorlu koşullarda hizmet verecek şekilde tasarlandı.

AKILCI TERCİHİ

Anadolu Isuzu’nun en çok beğenilen ve tercih edilen midibüs modelleri arasında yer alan Isuzu Novo Lux, kalite, konfor ve yakıt ekonomisi ön planda tutularak geliştirildi. 7,3 metre uzunluğa sahip olan Novo Lux, 190 HP Isuzu motoru ve Isuzu manuel kontrollü şanzımanı ile uzun bir kullanım ömrünün yanı sıra yatırımcısına ve işletmecisine düşük bakım masrafı avantajı sağlıyor. Novo Lux, iç tasarımı ve standart olarak sunduğu donanımlar ile daha yüksek bir konfor sunuyor. Donanım seviyesi ve engelliler için özel versiyonlarından, 2+1 koltuk dizilimi gibi konforlu farklı birçok opsiyonu sayesinde çok yönlü kullanıma uygun olan Novo Lux, özellikle yolcularına daha konforlu bir seyahat deneyimi sunmak isteyen servis ve turizm taşımacılarına hitap ediyor. Şehir içi Class 3 sınıfında bulunan Novo Lux, AEBS (gelişmiş acil durum frenleme sistemi), LDWS (şerit takip sistemi) ve otomatik yangın söndürme sistemi ile yolcusuna ve sürücüsüne güvenlik sağlıyor.

DİĞER HABERLER
Otobüsçünün hali ne olacak?

Otobüsçünün hali ne olacak?

04-04-2024 - Dernekler

Gıda da ön plana çıktı

Gıda da ön plana çıktı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımda çekişme!

Yatırımda çekişme!

04-04-2024 - Teslimatlar

Almanya’da rekor kırdı

Almanya’da rekor kırdı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımcılar gaza geliyor!

Yatırımcılar gaza geliyor!

04-04-2024 - Güncel Haber

Afrika’ya yöneldi

Afrika’ya yöneldi

04-04-2024 - Lojistik

Rota yeniden oluşturuldu

Rota yeniden oluşturuldu

04-04-2024 - Lojistik

Firmalar işine odaklandı

Firmalar işine odaklandı

04-04-2024 - Otomotiv

Man kazançları iyi!

Man kazançları iyi!

03-04-2024 - Otomotiv

TET Global yolunda

TET Global yolunda

03-04-2024 - Teslimatlar