Dönüşüme hazır

Renault Grubu’nun elektrikli araçlar konusundaki öncü rolünü Türkiye pazarına da taşıyan Mais, satış sonrası destek deneyimini geliştirecek Elektrikli Araç Çekiş Aküsü Onarım Merkezi’ni Bursa’da faaliyete geçirdi. Merkezle birlikte, elektrikli ve hibrit araçların en önemli unsurlarından olan çekiş akülerinin onarım işlemleri artık Türkiye’de de yapılacak.

Otomotiv - 03-10-2022 22:46 6328 kez okundu.

Dönüşüme hazır

Otomotivde global konjonktüre paralel olarak Türkiye’de de elektrikli araçlara yönelik talep artarken, Renault’nun tüm dünya üzerindeki 25’inci Çekiş Aküsü Onarım Merkezi Bursa’da hizmet vermeye başladı. Daha önce yalnızca yurt dışında yapılabilen işlemler artık doğrudan ülkemizde gerçekleştirilebilecek. Böylece maliyet ve zaman açısından ciddi bir verimlilik sağlanıp, satış sonrası hizmetlerde akü kaynaklı bekleme süreleri ortadan kaldırılmış olacak.

PAZAR BÜYÜYECEK!

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş, “Türkiye’de elektrikli araçlara olan ilgi ve alternatif mobilite tercihleri global gelişmelere bağlı olarak artış trendinde. Etkin bir teşvik sistemi ve erişilebilir fiyatlarla, elektrikli araç sahipliğinin yakın dönemde katlanarak artacağını öngörüyoruz. Renault Grubu’nun elektrikli otomobil teknolojisi konusundaki öncü rolünü uzun yıllardır Zoe ve Twizy modellerimizle Türkiye’ye yansıtıyoruz. Ülkemizde elektrikli otomobil pazarının lideri Zoe, bu alanda referans bir model. Ülkemizde elektrikli araçlar konusundaki farkındalığı ve deneyimi artırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bursa’da altyapı odaklı hayata geçirdiğimiz Çekiş Aküsü Onarım Merkezi sayesinde elektrikli otomobil sahiplerine zaman ve maliyet avantajı sunarak satış sonrası destek deneyimini en üst noktaya taşıyacağız” dedi.

DİĞER HABERLER
Araç serisi genişliyor!

Araç serisi genişliyor!

26-04-2024 - Otomotiv

Dünyada 4’üncü oldu

Dünyada 4’üncü oldu

26-04-2024 - Güncel Haber

Yol haritası ne olmalı?

Yol haritası ne olmalı?

26-04-2024 - Lojistik

Kabul edilemez ceza!

Kabul edilemez ceza!

26-04-2024 - Dernekler

Güneş balçıkla sıvanmaz!

Güneş balçıkla sıvanmaz!

26-04-2024 - Kara

Başımıza gelenler!

Başımıza gelenler!

25-04-2024 - Güncel Haber

Sigortada yeni dönem!

Sigortada yeni dönem!

23-04-2024 - Güncel Haber

Otobüsçünün hali ne olacak?

Otobüsçünün hali ne olacak?

04-04-2024 - Dernekler

Gıda da ön plana çıktı

Gıda da ön plana çıktı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımda çekişme!

Yatırımda çekişme!

04-04-2024 - Teslimatlar