Müşteri ile gelen başarı!

Karayolu taşımacılığı kategorisinde Yılın İtibarlısı, Kâmil Koç firması seçildi. Türkiye’nin ilk yolcu taşıma firması olarak, 97 yıldır yenilikleri ile sektöre öncülük eden Kâmil Koç, halk jürisi tarafından verilen bu prestijli ödülü üst üste ikinci kez kazanarak, önemli bir başarıya ulaştı.

Kara - 23-01-2023 18:13 3557 kez okundu.

Müşteri ile gelen başarı!

FlixBus iş ortaklığıyla seyahat sektöründe yeniliklere imza atmaya devam eden Kâmil Koç, 2023 yılına itibarını koruyarak başladı. Konforlu otobüsleri ile hizmet veren firma, dijital uygulamaları ile de yolculukları keyfe dönüştürerek müşterilerine keyifli seyahat deneyimi sunmaya devam ediyor.

HALK SEÇTİ!

Türkiye genelinde 12 ilde bin 200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü araştırması tamamlandı. Marketing Türkiye ve pazar araştırmaları şirketi iş birliğiyle gerçekleştirilen araştırma sonucunda; sektörlerinde yıl içinde itibarını en çok arttıran markalar ile bu başarının paydaşları olan reklam, dijital ajanslar, medya planlama ve halkla ilişkiler şirketleri belirlendi. 70’i aşkın kategoride gerçekleştirilen araştırmanın sonucunda, 2022 yılının ödülünü kazanlar da belli oldu. Halk jürisi tarafından Yılın İtibarlısı seçilen markalara ödülleri törenle takdim edildi.

YILLARIN DENEYİMİ

Seyahat sektörünün itibarlısı seçilmelerinin bir tesadüf olmadığını dile getiren Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, “Bu başarının altında karayolu seyahat sektöründeki 97 yıllık bilgi birikimi, sektör deneyimi ve en önemlisi de yenilikçi yaklaşımı yatıyor. Kâmil Koç, sektörde sahip olduğu bu tecrübe ile kurulduğu günden bu yana yolcularını en konforlu şekilde sevdiklerine ulaştırmayı amaç edinmiş bir firmadır. Hizmet standartlarını her yıl daha da ileri taşıyan, yenilikleri ile sektöre öncülük etmeyi kendi misyon edinmiş bir marka olarak, bugün de yeni yıla prestijli bir ödülle girmenin mutluluğunu yaşadık” dedi.

GÜVEN VE TAKDİR

“Bu ödülü çok özel kılan ise hiç şüphesiz, tüketicilerin takdirleri ile yani bizzat halk jürisi tarafından veriliyor olmasıdır” Çağatay Kepek, şöyle devam etti: “Sunduğumuz hizmet kalitesinin birinci derecede deneyimleyen yolcularımızın oylarıyla böylesine prestijli bir ödüle layık görülmek, işimizi ne kadar doğru yaptığımızın da bir göstergesi olarak bizler için gurur ve motivasyon kaynağıdır. Bizzat müşterilerin değerlendirmeleri ile layık görüldüğümüz bu prestijli ödül, aynı zamanda rekabetin yoğun olduğu seyahat sektöründe Kâmil Koç markasına duyulan güven ve takdirin de açık bir ifadesidir.”

SÜRPRİZ GELİŞME

Yıl içerisinde karayolu taşımacılık sektöründe sürpriz gelişmeler yaşanacağını dile getiren Çağatay Kepek, “Yeni yılda da yine iş ortağımız Avrupa’nın en büyük şehirlerarası otobüs ağı ve pazar liderliğine sahip FlixBus ile birlikte yeniliklerimizle sektörde fark yaratmaya devam edeceğiz. Özellikle de yeniliği konforla buluşturan uluslararası hizmet kalitemiz, en yeni otobüslerimiz, yeni teknolojilerimiz, deneyimli kaptanlarımız ve profesyonel ekip arkadaşlarımız ile birlikte 2023 yılında da yolcularımıza ayrıcalıklı bir seyahat deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

DİĞER HABERLER
Yolcu var para yok

Yolcu var para yok

14-03-2024 - Kara

Bursa adımı attı

Bursa adımı attı

14-03-2024 - Kara

Mercedes hisselerini sattı

Mercedes hisselerini sattı

14-03-2024 - Otomotiv

Ford ile Iveco el sıkıştı

Ford ile Iveco el sıkıştı

14-03-2024 - Otomotiv

Otokar, 15'inci Kez Lider

Otokar, 15'inci Kez Lider

14-03-2024 - Otomotiv

Sarp, gücünü Sap’tan aldı

Sarp, gücünü Sap’tan aldı

14-03-2024 - Lojistik

Zirveye yerleşti

Zirveye yerleşti

14-03-2024 - Otomotiv

Demiryoluna ağırlık verdi

Demiryoluna ağırlık verdi

14-03-2024 - Dernekler

Kozetur TGE aldı

Kozetur TGE aldı

14-03-2024 - Teslimatlar

Kuş olup uçuyorlar!

Kuş olup uçuyorlar!

14-03-2024 - Lojistik