Bursalılar, Otokar’ı sevdi

Türkiye'nin lider otobüs üreticisi Otokar'ın belediyeler ve halk otobüsleri kooperatifleri için özel olarak tasarladığı CENTRO mikrobüs, şehirlerin havasını değiştirmeye devam ediyor. Düşük işletme giderlerinin yanı sıra ferah iç hacmi, yüksek manevra kabiliyeti, teknolojisi ve donanımıyla toplu ulaşımın yeni gözdesi olmayı başaran CENTRO'nun yeni teslimat adresi Bursa oldu.

Teslimatlar - 15-04-2023 22:56 21748 kez okundu.

Bursalılar, Otokar’ı sevdi

Otokar, şehir içi toplu taşımacılığının yeni gözdesi CENTRO mikrobüsün teslimatlarına devam ediyor. Belediyeler ve halk otobüsleri kooperatifleri için özel olarak tasarlanan CENTRO'nun yeni teslimat adresi Bursa oldu. Otokar'ın 60 yıllık deneyimiyle geliştirdiği yeni aracı Menemen, Balıkesir ve Şırnak'ın ardından Bursa'da hizmet vermeye başladı. İNULAŞ A.Ş’ye satışı yapılan 56 adet CENTRO, törenle teslim edildi.

Düzenlenen araç teslim törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İNULAŞ Başkanı İbrahim Bayram, Otokar Satış Müdürü Murat Torun, Bölge Satış Yöneticileri Sebahattin Yılmaz ve kurum amirleri katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Atalay Otomotiv’den ise firma sahibi Ali Rıza Atalay ve ekibi de hazır bulundu.

GENÇ FİLOYA SAHİP

Bursa nüfusunun geçen sene 45 bin civarında arttığını hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şehri ve ilçeleri daha iyi hale getirebilmek için sürekli çalıştıklarını söyledi. Son yıllarda gerçekleşen yatırımlarla Bursa'nın Türkiye'deki en genç ulaşım filolarından birine sahip olduğunun altını çizen Başkan Aktaş, “2017 yılında BURULAŞ’daki araç sayısı bin 87 iken şuan da bu sayı 2 bin 418’e ulaştı. Bursalıların rahat bir şekilde ulaşımdan yararlanmasını istiyoruz. Bütün Bursa’daki kooperatiflerde hâlihazırda 789 araç yenilendi. Yeni araçlarla birlikte bu sayı 845’e yükseldi. Emeği geçen İnegöl Belediyesi’ni ve İNULAŞ’ı tebrik ederim. İnşallah İnegöl’ün ulaşımında rahatlamaya vesile olacaktır. Tüm vatandaşlarımızı da toplu taşıma kullanmaya davet ediyorum” dedi. İnegöl Ulaşım A.Ş. (İNULAŞ A.Ş.) Başkanı İbrahim Bayram ise, ilçe halkına daha sağlıklı ve konforlu hizmet etmeyi amaçladıklarını belirterek, toplu taşıma araçlarına 56 adet yeni aracı dahil ettiklerini ve önümüzdeki günlerde de bu özverili çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

BİR KEZ DAHA OTOKAR

Otokar Satış Müdürü Murat Torun, kullanıcı ihtiyaçlarına göre özel olarak tasarlayıp ürettikleri otobüslerin Türkiye dahil 60'a yakın ülke yollarında milyonlarca yolcuyu güvenle taşıdığını söyledi. Torun, “Artan nüfusu ve Türkiye ekonomisine olan katkılarıyla dikkat çeken Bursa, hayata geçirdiği toplu ulaşım projeleriyle de öncülüğünü sürdürüyor. Bursa'nın toplu ulaşımında bir kez daha Otokar’ı tercih etmesinden mutluluk duyuyoruz. 60 yıllık deneyimimiz ile geliştirdiğimiz CENTRO mikrobüs, tasarımı, yüksek performansı, dayanıklılığı, düşük yakıt tüketimi, üst seviye emniyet ve konforu ile toplu ulaşımda yeni bir dönem başlattı. Otokar CENTRO ile Bursa ve İnegöl ulaşımında hizmet verecek olmaktan mutluyuz. Yeni otobüslerin hayırlı olmasını dileriz” açıklamasını yaptı.

DİĞER HABERLER
Otobüsçünün hali ne olacak?

Otobüsçünün hali ne olacak?

04-04-2024 - Dernekler

Gıda da ön plana çıktı

Gıda da ön plana çıktı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımda çekişme!

Yatırımda çekişme!

04-04-2024 - Teslimatlar

Almanya’da rekor kırdı

Almanya’da rekor kırdı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımcılar gaza geliyor!

Yatırımcılar gaza geliyor!

04-04-2024 - Güncel Haber

Afrika’ya yöneldi

Afrika’ya yöneldi

04-04-2024 - Lojistik

Rota yeniden oluşturuldu

Rota yeniden oluşturuldu

04-04-2024 - Lojistik

Firmalar işine odaklandı

Firmalar işine odaklandı

04-04-2024 - Otomotiv

Man kazançları iyi!

Man kazançları iyi!

03-04-2024 - Otomotiv

TET Global yolunda

TET Global yolunda

03-04-2024 - Teslimatlar