Sektör başkanını seçti!

Türkiye’nin taşıyıcı gücünü oluşturan Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nde seçim heyecanı yaşandı. Derneğin üyesi olan lojistik firma temsilcileri, yeni dönemde Hilaltarans’ın ortağı Şerafettin Aras’a başkanlığı altın tepside sundu. Aras, “Sizden aldığım güçle, sorunlarımızı çözüme kavuşturana kadar uyku bana haram” dedi.

Dernekler - 11-03-2024 12:43 4438 kez okundu.

Sektör başkanını seçti!

UND’nin 41’inci Olağan Genel Kurulu, İstanbul The Green Park Pendik Hotel’de yapıldı. Üyelerin yoğun katılım gösterdiği seçimli genel kurulda iki aday yarıştı. Genel Kurul toplantısı tam bir demokrasi şöleni havasında geçti. Şerafettin Aras, 852 oyun 536’sını alarak derneğin yeni dönem başkanı oldu.

GÜÇLÜ SEKTÖR

Genel kurul toplantısının açılış konuşmasını yapan Şerafettin Aras, yapacak daha çok işlerinin olduğunu dile getirdi. “44 yıldır parçası olduğum bu sektöre borcumu ödemek için bu yola çıktım” diyen Şerafettin Aras, yıllardır derneğin yönetiminde yer alarak sektör adına güzel işlere imza attığını ve atmaya da devam edeceğini söyledi. Çekişmenin sektörü ve birbirlerini yıpratmaktan başka bir işe yaramayacağının altını çizen Aras, rakibine de seçim öncesi başarılar diledi. Aras, “Bugün seçim yapıyoruz ama yarın hep birlikte taşın altına elimizi sokarak birlikte çalışacağız. Sektörümüzün ve gücümüzün farkındayım. Yarınlara emin adımlarda gitmek, hepimizin ortak amacıdır” ifadesini kullandı.

ÇOK GÜZEL HAREKET

Yapılan konuşmaların ardından derneğin yeni dönem yönetim kurulu seçimine geçildi. Seçimde iki nakliye firma sahibi yarıştı. Genel kurul toplantısına 893 üye katılım gösterdi. Yapılan oylamada sandıktan 852 geçerli oy çıktı. Oy dağılımında ise Şerafettin Aras 536 oy alırken, rakibi Nagihan Soylu 316 oy da kaldı. Sonuçların ilan edilmesinin ardından UND’nin kurumsal bir yapıya kavuşması yönünde büyük emekleri olan derneği geçmiş dönem başkanı ve de sektörün ağabeyi Çetin Nuhoğlu da Nagihan Soylu ve Şerafettin Aras’ı elinden tutarak sahneye çıkarttı. Her iki adayda birbirini tebrik ederek birlikte taşın altına ellerini sokacaklarının mesajını üyelere verdi. Nuhoğlu’nun bu davranışı ise; birlikteliğin UND’nin kurumsal ve güçlü yapısının göstergesi olarak tarihe geçti.

SEÇİMİN KAZANANI UND

Yeni başkan Şerafettin Aras, üyelere hitaben yaptığı teşekkür konuşmasında; “Bu seçimin kazananı sizlersiniz, sektörümüzdür” dedi. Katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Aras, “Bugün UND’nin gücünü bir kez daha gösterdik. Konuşmamda genel kurulumuzu bir şölen havasında, bayram havasında yapacağımızı söylemiştim.  Öyle de oldu. Verdiğim sözlerin hepsini yerine getirmek için tüm gayretimle çalışacağım. Nagihan Soylu, kardeşim ve bir dostumdur. Onun fikirlerini de alarak birlikte size hizmet edeceğiz. 44 yıldır sektörümüzün bir parçası olarak çalışıyorum. Yurtdışında ve yurtiçinde bizim sorunlarımız var. Görev sürem boyunca, sizden aldığım güçle çözmek için yoğun mesai harcayacağım. Birlikte taşın altına elimizi sokacağız ve sorunların üstesinden birlikte geleceğiz” diye konuştu.

DİĞER HABERLER
İlerlemeye devam

İlerlemeye devam

28-04-2024 - Lojistik

Kaldırın engelleri!

Kaldırın engelleri!

28-04-2024 - Dernekler

Türkiye turuna çıktı

Türkiye turuna çıktı

28-04-2024 - Otomotiv

Öğrenciye otobüs bedava!

Öğrenciye otobüs bedava!

28-04-2024 - Güncel Haber

Avrupa’nin lideri Türkiye!

Avrupa’nin lideri Türkiye!

28-04-2024 - Otomotiv

Bakanlık göz açtırmadı

Bakanlık göz açtırmadı

28-04-2024 - Kara

İlk 11’e girdik!

İlk 11’e girdik!

28-04-2024 - Lojistik

Romanya’da şube açacak

Romanya’da şube açacak

27-04-2024 - Lojistik

Lojistik ağını genişletiyor

Lojistik ağını genişletiyor

27-04-2024 - Lojistik

Kırcaali seferleri başladı

Kırcaali seferleri başladı

27-04-2024 - Kara