Hayrettin Yağız
Hayrettin Yağız

Otobüsçünün hayali güzel günler

13-01-2021 19:39 5034 kez okundu.

Korona Virüs salgını tüm dünyaya da olduğu gibi ülkemizde de derinden hissedilmeye başladı. Salgından en fazla etkilenen sektörler arasında ise karayolu yolcu taşımacılık sektörü gelmektedir. Salgının başladığı 2020 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin almış olduğu karar ile Büyük İstanbul Otogarı’nda faaliyet gösteren işletme sahiplerimiz bir nebzede olsa rahatlamıştı.

Karayolu yolcu taşımacılık sektöründe güzel günler yaşanacak. Bu bizim en büyük hayalimdir. Sağ olsun belediyemiz 2021 yılında da kiraları indirmiş ve sektör mensuplarımız için de güzelde olmuş. Tüm esnafa hayırlı uğurlu olsun. Alibeyköy Cep Otogarı ile Büyük İstanbul Otogarı’nda yapılan bu kira indiriminde emeği geçen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na ve ekibine teşekkür ederim. 

Metro Turizm’in sahibi Sayın Galip Öztürk’ün kurucu başkanı olduğu sektörün en önemli sivil toplum kuruluşlarından TOFED’e bugünlerde büyük görev düşmektedir. TOFED’in esas görevi, esnafın yanında olmaktır. Sektör mensupları olarak yaşadığımız bu zor günlerde başka sorunlarımızda var. Bu zorlukları atlatmamız için sivil toplum kuruluş temsilcilerimizin birlik ve beraberlik sergilemeye devam etmesi gerek. İnşallah bunu da başaracağız. Her şeyden önemli si de becermek zorundayız. Kısaca konunun esası; aslında bahçedeki zararlı otları temizlemektir. Bunu da becerebilirsek, güzel günler bizi bekliyor inşallah.

Hayrettin Yağız
E-mail: avemreyagiz@outlook.com