İstanbul-Ankara ve Yozgat hattında hizmet veren Gülen Turizm, 2009 yılında yeni hatlar açmayı planlıyor. Şirket, bünyesindeki 12 adet Mercedes Travego otobüsle çalışıyor. Gülen, yeni yılda filosundaki otobüs sayısını da artıracak.
Gülen Turizm'in rakiplerine karşı ciddi bir rekabet yaptığını açıklayan firma Genel Müdürü Burhan Şahin, “Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektötürende Gülen Turizm rekabet yapmaktadır. Ancak bu rekabet fiyatta değil, hizmettedir” dedi.
İstanbul'da 30 şube ile hizmet verdiklerini dile getiren Şahin, Ankara ve Yozgat'ta da kurumsal kimliğe büründüklerini kaydetti. İstanbul ve Ankara çıkışlı yeni hatlar açacaklarını ifade eden Burhan Şahin, “İstanbul merkezli 4 Ankara ve 2 Yozgat olmak üzere şuanda karşılıklı 6 sefer düzenlemekteyiz. Firma olarak 2009 hedefimiz; İstanbul ve Ankara çıkışlı Ege ve Akdeniz bölgelerine yeni hatlar açmak. Bununla ilgili alt yapı çalışmalarını tamamladık ve yakın bir tarihte yeni hatlarımızı açacağız” diye konuştu.
Filodaki otobüs sayısını artıracaklarını da vurgulayan Şahin, müşterilerine konforlu seyahati sunmak için teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyledi. Bireysel otobüsçülerle de çalışmaya sıcak baktıklarını ifade eden Burhan Şahin, “Firma olarak prensibimiz, hizmette rekabettir. Firmamız adına hizmetten taviz vermeyen bireysel otobüsçülerle çalışabiliriz” açıklamasını yaptı.
Göksal Purtuloğlu
Varoluş!
Hayrettin Yağız
Nefes almayı unuttuk!
Av. Recep Hardal
Dijital Özgürlük mü, Dijital Koruma mı?
Doç. Dr. Ramazan Arıcı
2026 Yılı ve Beklentiler
İlhan Kılınç
Lojistikten Sanata
Hande Özgül
Kalp atışı
Sefa Ezgin
Yeşil Lojistik
Caner Tan
Eşitlik sağlandı!..
Turgay Saraçlı
Otobüsçüler Otelciler ve Angajmanları
Ahmet Tekin
Sektörün kanadında mermi yarası var



