Maraş’a girdi!

Karayolu yolcu taşıma firmalarından Kâmil Koç, yeni yıla yatırımla başladı. 2024 yılına yurt içinde seyahat ağını daha da genişleterek başlayan firmanın yeni durağı, Kahramanmaraş oldu. Karşılıklı seferler ile Kâmil Koç, Kahramanmaraş halkını Türkiye’nin 7 bölgesindeki 24 şehre taşıyacak.

Kara - 12-01-2024 23:40 11774 kez okundu.

Maraş’a girdi!

Türkiye karayolları seyahat sektörünün en çok tercih edilen firması Kâmil Koç, 2024 yılına da yeni yatırımlarla başladı. Büyüme hedefleri doğrultusunda yeni yılda yurt içi seyahat ağını genişletmeye devam eden firmanın yeni durağı ise, Kahramanmaraş şehri oldu.

ÖZEL BİR ŞEHİR

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, “Türkiye’nin firmasıyız ve her koşulda yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Yeni yıla da yine yatırımla girmenin ayrıca mutluluğunu yaşadık. Bu yıl özellikle yüzde 10’luk büyüme hedefimiz doğrultusunda filomuza 53 adet yeni otobüs katmayı planladık. Alacağımız otobüslerimiz ile filomuzun yaş ortalamasını düşürmenin yanında, yolcularımıza yeni teknolojilerle donatılmış güvenli ve çok daha konforlu araçlarla seyahat etme imkânı sağlayacağız. Kâmil Koç’un hizmet kalitesine ülkemizin her noktasına taşımak adına çıktığımız bu yolda, yeni yıldaki ilk durağımız ise Kahramanmaraş. Tarihi ve kültürel yönleriyle Kahramanmaraş, hepimiz için çok özel bir kenttir. Yeniden ayağa kalkmak adına verdiği bu mücadeleye biz de Kâmil Koç olarak, destek olmayı amaçlıyoruz. Bu yüzden de yeni yıldaki ilk yatırımımızı bu şehrimize yaptık” ifadesini kullandı.

KESİNTİSİZ HİZMET

“Kahramanmaraş’ta kaliteyi öncelikleyen yenilikçi seyahat anlayışımızla yolcularımıza hizmet verecek olmaktan da çok mutluyuz” diyen Çağatay Kepek, şöyle devam etti: “Karşılıklı seferlerle yol arkadaşlarımız Kahramanmaraş’tan kalkacak araçlarımızla Kayseri, Kırşehir, Kırıkkale, Ankara, Eskişehir, Bursa, Balıkesir, Bolu, Sakarya, Kocaeli, İstanbul’a seyehat edecek. Yine aynı şekilde Sivas, Erzincan, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Gaziantep, Osmaniye, Hatay, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Siirt ve Mardin illerimize de seferlerimiz olacak, Kahramanmaraş’tan ülkemizin 7 bölgesindeki 24 ilimize ulaşımı sağlayacak bu yeni seferlerimizin hem Kahramanmaraşlı hemşerilerimize hem de tüm yol arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.”

DİĞER HABERLER
Biletler 12 saatte iade

Biletler 12 saatte iade

03-08-2026 - Kara

Isuzu'nun Fransa'daki başarısı

Isuzu'nun Fransa'daki başarısı

03-08-2026 - Lojistik

Akran, çekicileri aldı

Akran, çekicileri aldı

03-08-2026 - Teslimatlar

Doğal güzellikler!

Doğal güzellikler!

03-08-2026 - Güncel Haber

Türkiye’nin Gururu!

Türkiye’nin Gururu!

03-08-2026 - Lojistik

Metro, Neoplan aldı

Metro, Neoplan aldı

03-08-2026 - Teslimatlar

Yarıyı geçti!

Yarıyı geçti!

03-08-2026 - Teslimatlar

Girişini yaptı!

Girişini yaptı!

03-08-2026 - Lojistik

Tecrübe ile yola devam!

Tecrübe ile yola devam!

03-08-2026 - Treyler

Sahneye yeni oyuncu çıktı!

Sahneye yeni oyuncu çıktı!

03-08-2026 - Otomotiv