Can: Volvo'nun performansı iyi

Proje kargo lojistiği, denizyolu ve karayolu nakliyesi ile transit taşımacılık alanlarında faaliyet gösteren Mersin merkezli Uzman Ağır Nakliyat, 2018 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Volvo Trucks'tan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 540hp gücünde Volvo Trucks FH13 6x4 çekiyi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Teslimatlar - 6 yıl önce

Temsa İş Makinaları tarafından Uzman Ağır Nakliyat'a satışı yapılan çekici, düzenlenen törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Uzman Ağır Nakliyat ortaklarından Recep Can ile firma yetkileri katıldı. Törende, Temsa İş Makinaları'dan ise satış yöneticisi Umut Şahin hazır bulundu.

KÂRLI BİR YATIRIM

Recep Can, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Volvo Trucks çekicilerin sağladığı yakıt tasarrufu, sürüş kolaylığı ve etkin çekiş gücü sayesinde kârlılığımızı arttırıyoruz. Volvo Trucks FH13 6x4 çekiciyi ağır nakliyatta beklediğimiz performansı ve yakıt tasarrufunu sağlayacağını bildiğimiz için tercih ettik. Böylece müşterilerimize daha iyi hizmet sunabileceğiz. Temsa İş Makinaları ile iş ortaklığımızın ilerleyen yıllarda artarak devam edeceğine inanıyorum. Yıl içerisinde araç yatırımlarına devam edeceğiz.”

Günün Diğer Haberleri