5 tonluk van Türkiye’de

Türkiye başta olmak üçere Avrupa’nın önde gelen ticari araç üreticisi Ford, Transit’in 5.000 kg azami yüklü ağırlığa sahip kamyonet ve van versiyonlarını tanıttı. Taşıma kapasitesi en yüksek Transit olarak öne çıkan araçlar, teknolojik özellikleri ile de dikkat çekti.

Otomotiv - 3 yıl önce

Ford, ticari araç ailesinin sevilen üyesi Transit’in daha fazla yükleme kapasitesine yeni versiyonlarını müşterilerine sundu. Transit’in yeni van ve kamyonet versiyonları, ağır ticari emisyon (HDT) normlarına uygun Ford’un 170 PS 2.0 litre EcoBlue dizel motoruyla,  dayanıklılık, performans ve yakıt verimliliği en üst seviyeye taşıyor. Ayrıca 10 ileri vitesli otomatik şanzıman seçeneğiyle de tercih edilebiliyor.

DAHA FAZLA TAŞIMA

Ford, Transit’in yeni versiyonları ile daha yüksek taşıma kapasitesine sahip ticari araç arayan müşterilerin ihtiyaçlarına yanıt veriyor. 5 tonluk Transit’in van versiyonu Ford’un ikonik yüksek tavanlı Jumbo van versiyonu olarak maksimum 2.422 kg’a kadar net yük taşıma kapasitesi, 15,1 m3 yük hacmi ve beş Euro palet kargo taşıyacak kadar yük alanı ile sunuluyor. Takviyeli yan gövde, daha ağır yükler taşınırken dayanıklılığı destekliyor; mevcut modelden yeni versiyona aktarılan düz yükleme alanı, bağlama noktaları, arka tampona entegre basamak ile 4.217 mm yükleme uzunluğu sağlıyor. Böylece boru veya panel gibi standart uzunluktaki ürünleri de yüklemeyi ve taşımayı kolaylaştırıyor. Ford’un 5 tonluk Transit Kamyoneti ise müşterilere üç dingil mesafesi, dört şasi uzunluğu, veya sürücü dahil yedi kişiye kadar koltuk içeren çift kabin gibi özellikler arasından gereksinimlerine en uygun olanları seçebilme imkânı sunuyor.

Günün Diğer Haberleri